Γυναίκα κέρδισε 500.000 στο λαχείο, αλλά ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού το έσκασε με το δελτίο

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2021

Μια γυναίκα από τη Νάπολη της Ιταλίας κέρδισε 500 χιλ. ευρώ την περασμένη Παρασκευή με έναν λαχνό ξυστό.

Όμως δεν είχε παρά μόνο λίγο χρόνο να χαρεί για την τύχη της, αφού ο υπάλληλος του μαγαζιού όπου είχε αγοράσει το λαχείο άρπαξε το δελτίο και το έσκασε με ένα μηχανάκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στις 3 Σεπτέμβρη η γυναίκα πήγε στο καπνοπωλείο στο κέντρο της Νάπολης και αγόρασε δύο ξυστό.

Ένα από αυτά κέρδιζε 500 χιλ. ευρώ και η γυναίκα δεν πίστευε την τύχη της. Ζήτησε από έναν υπάλληλο να ελέγξει κι αυτό τον λαχνό, όμως ο άντρας έβαλε το κράνος του κι έφυγε με μια μοτοσικλέτα, παίρνοντας μαζί του και το λαχείο.

Γρήγορα έγινε καπνός, χωρίς η γυναίκα ή οποιοσδήποτε άλλος στο μαγαζί να έχει τον χρόνο να τον εμποδίσει.

Σοκαρισμένη η γυναίκα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να καταγγείλει την κλοπή του δελτίου στην αστυνομία, που ακόμη αναζητά τον κλέφτη.

Εν τω μεταξύ, η διοργανώτρια εταιρεία της λοταρίας έχει μπλοκάρει τον τυχερό λαχνό, ώστε να μην μπορεί να εξαργυρωθεί από τον κλέφτη ή οποιονδήποτε άλλο που θα το επιχειρήσει.

"Πείτε μου ότι δεν έχασα τα λεφτά!" ρώτησε η 69χρονη γυναίκα τους αστυνομικούς που κατέφτασαν στο μαγαζί, ζητώντας παρηγοριά, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

"Και τώρα; Τώρα πείτε μου ότι θα πάρω τα λεφτά μου" έλεγε και ξανάλεγε η γυναίκα, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί.

Πρώτα με την ανέλπιστη τύχη να κερδίσει 500 χιλ. ευρώ στη λοταρία και πριν προλάβει καλά – καλά να το συνειδητοποιήσει κάποιος να της το αρπάζει μέσα από τα χέρια και να γίνεται καπνός.

Σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές, υπεύθυνος για την κλοπή του λαχείου είναι ο ίδιος ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καπνοπωλείου, που εδώ και 48 ώρες μετά την αρπαγή παραμένει άφαντος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.