Γυναίκα διαιτητής έγραψε ιστορία – Σφύριξε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα σε έναν χρόνο!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Η Ταιάνα Γκουζμάν από τη Νικαράγουα έχει περάσει στην ιστορία καθώς έχει σπάσει ένα τρομερό παγκόσμιο ρεκόρ, σφυρίζοντας σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα.

Η διαίτης μέσα σε έναν χρόνο από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε σε Αργεντινή, Ινδονησία και Σαουδική Αραβία. Σε αυτές τις χώρες αλλά και σε άλλες έδωσε το «παρών» τον τελευταίο χρόνο η Τατιάνα Γκουζμάν.

Η 36χρονη διαιτητής έχει κάνει κάτι απίθανο, αφού μεταξύ Δεκεμβρίου 2022 και Νοεμβρίου 2023, διαιτήτευσε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα!

Ξεκίνησε με το Μουντιάλ της Σαουδικής Αραβίας πριν ακριβώς έναν χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι έδωσε τις υπηρεσίες στο Μουντιάλ U20, ενώ ήταν και AVAR στον τελικό μεταξύ Ιταλίας και Ουρουγουάης. Στη συνέχεια διαιτήτευσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και συμμετείχε ξανά σε τελικό αλλά αυτή την φορά ήταν στο VAR.

Έκλεισε τις εμφανίσεις της στο Μουντιάλ U17 στην Ινδονησία τον περασμένο Νοέμβριο, δίνοντας και πάλι το “παρών” σε τελική φάση και συγκεκριμένα στον ημιτελικό του Γαλλία-Μαλί και είχε οριστεί ως AVAR.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.