ΓΣ Ηρακλής: Στην τελική ευθεία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

Η χθεσινή μαραθώνια συνάντηση στη Μίκρα ανάμεσα σε ανθρώπους του ΓΣ Ηρακλής, τον Στράτο Ευγενίου και συνεργάτες του έκρυβε «ευχάριστη είδηση» για τους φίλους του Γηραιού, καθώς επήλθε καταρχήν συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας. 

Η σημερινή μέρα προμηνύονταν καταλυτική για την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανολεύκων», ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι, μιας και οι δυο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις προκειμένου να ξεπεραστούν κάποια τελευταία λογιστικά και οικονομικά ζητήματα για να μπορέσει να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης (8/7) υπήρξε και συγκέντρωση-κάλεσμα των φίλων της Τρίγλιας με “αποκλειστικό στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στη νέα Super League 2”. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης, Στράτος Ευγενίου, έβαλε το δίλημμα στη συγκέντρωση να βρεθούν 30 άνθρωποι από την ομάδα και να βάλουν από 10.000 ευρώ ο καθένας, για να μαζευτεί το ποσό, ωστόσο δεν σήκωσε κανείς το χέρι για να πει ότι συμφωνεί. 

Κάτι που σημαίνει ότι αν οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι συνεπείς στα όσα υποσχέθηκαν, τότε το “deal” για τον ΑΦΜ θα προχωρήσει. 

Κατά μία άλλη πληροφορία, το παραδοσιακό κομμάτι της ομάδας από τη Χαλκιδική θα συνεχίσει να αναζητά χρηματοδότες ώστε να στηρίξει την Τρίγλια σε περίπτωση που χαλάσει με Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.