Γρόλλιος: «Η ΕΕΑ απλά δεν ήθελε να μας ακούσει»

Metrosport Team06 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νομικός της ΚΑΕ Αρης, Χρήστος Γρόλλιος, και μίλησε για την απαλλακτική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την υπόθεση της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ταλαιπωρούσε την ομάδα από τις 2 Αυγούστου του 2021.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Από τον Αύγουστο ήταν ένας μαραθώνιος για να φτάσουμε στη σημερινή απόφαση. Είχα αποφασίσει να μην δημοσιοποιούμε τις κινήσεις μας, τουλάχιστον μέχρι να έρθει η απόφαση. Δεν υπάρχει θέμα ακεραιότητας της ΕΕΑ, δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο όσες φορές έχω συνεργαστεί με την Επιτροπή για θέματα που με αφορούν. Απλά δεν ήθελαν να μας ακούσουν, αν συνέβαινε αυτό θα τους είχαμε αποδείξει πως δεν υπήρχε λόγος να μην εκδοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής».

Για την διαφορά κλήσης στην ΚΑΕ Αρης κα στην ΚΑΕ ΑΕΚ: Δεν γνωρίζουμε πότε προσκόμισε τα έγγραφα η ΚΑΕ ΑΕΚ, αν είναι πριν τις 14 Ιουλίου που ήταν καταληκτική ημερομηνία για τα πιστοποιητικά. Και αυτό συνέβαινε γιατί δεν υπάρχει δημοσιότητα σε τέτοια θέματα. Εμείς ζητήσαμε ο αθλητικός δικαστής να κρίνει την ουσία της υπόθεσης, αυτό ζητήσαμε και αυτό έγινε τώρα που εκδικάστηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.