Γρηγόρης Ιωαννίδης: Ένας Ελληνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Χάρης Δημαράς04 Φεβρουαρίου 2021

Ένας Ελληνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Γιατί όχι; Αλλωστε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την σύλλογο της βορειοδυτικής Αγγλίας την τετραετία 2000-2003, όχι βέβαια ως ποδοσφαιριστής, ή ως προπονητής, αλλά ως νομικός εκπρόσωπος! 

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, τον Θεσσαλονικιό νομικό, που σε νεαρή ηλικία μετακόμισε για σπουδές στη «γηραιά αλβιώνα», και τώρα είναι διδάκτωρ αθλητικού δικαίου στο μεγάλο νησί και στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, ενώ έχει περάσει από τη νομική εκπροσώπηση των «κόκκινων διαβόλων». Ήταν νομικός εκπρόσωπος του Ρίο Φέρντιναντ, αλλά και συνήγορος υπεράσπισης των Κεντέρη και Θάνου στις περιβόητε τους υποθέσεις ντόπινγκ.

Ο Ιωαννίδης είναι εξειδικευμένος στα θέματα του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) και είναι και στη νομική ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Δέχθηκε κρούση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να ενταχθεί στο νομικό τμήμα του συλλόγου κάτι που δεν έχει αποφασίσει ακόμη, λόγω της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και της διδασκαλίας του στο Πανεπιστήμιο. Ιδωμεν.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.