Γρηγορίου: «Θέλαμε να διευρύνουμε το ρόστερ μας»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2021

Δύσκολο για τη Λαμία να πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο προπονητής των Φθιωτών στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του με τα σερί δύσκολα παιχνίδια και ανέφερε ότι ήθελε να δώσει χρόνο σε παίκτες που θα χρειαστούν για τη δύσκολη συνέχεια στην κανονική περίοδο και τα πλέι άουτ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Πού αποδίδει τη βαριά ήττα: «Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που μας έκανε να μην έχουμε κανένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 3-0 στο 50ο λεπτό, το μυαλό είναι στο να μη δεχτούμε άλλο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή πέτυχε και ένα τέρμα. Στο δεύτερο είπαμε να ανεβάσουμε γραμμές αλλά ήταν ήταν κομβική η επίτευξη του δεύτερου και του τρίτου γκολ».

Για το ροτέισον: «Η εξήγηση είναι ότι την Τετάρτη με Απόλλωνα παίξαμε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, στην ουσία βούρκο. Έχουμε συνεχώς μετακινήσεις και συνεχόμενα ματς εκτός έδρας. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, καλούμασταν να παίξουμε κάθε τρεις μέρες σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Οι πιθανότητες ήταν λίγες κόντρα στον ΠΑΟΚ οπότε ουσιαστικά κοιτάμε τα ματς με τους ανταγωνιστές μας και κάναμε το ροτέισον ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά».

Υπήρχαν κέρδη από αυτό το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κέρδη με τα νέα παιδιά που μπήκαν όταν είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Υπήρχαν και παιδιά που χρειάζονταν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό και να μας βοηθήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άλλοι με τραυματισμούς, άλλοι με κορωνοϊό. Πιστεύουμε και σε αυτά τα παιδιά, που μέχρι το τέλος των πλέι άουτ θα μας βοηθήσουν και αυτό θέλαμε, να διευρύνουμε το ρόστερ μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.