Γρηγορίου: «Πρωταθλητισμός και ανανέωση δεν πάνε μαζί για τον ΠΑΟΚ» - Τι είπε για Άρη και πρωτάθλημα

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Για την αγωνιστική εικόνα του πρωταθλήματος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει τον κρίσιμο ρόλο της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, αλλά να βάλει... δύσκολα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αρχικά για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η εικόνα είναι ότι αποτυπώνει ο βαθμολογικός πίνακας, ο Παναθηναϊκός κάνει μία ανέλπιστη χρονιά, βάσει των δεδομένων πριν ξεκινήσει. Δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι, τις βαθμολογικές διαφορές με τον δεύτερο και τον τρίτο. Η διακοπή για το μουντιάλ θα παίξει καθοριστικό ρόλο, γιατί λογικά θα ευνοηθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ενώ τη χρειάζεται και ο Άρης. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που είναι σε πολύ καλή φόρμα, δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψουν μετά τις 45 ημέρες. Ωστόσο όλα είναι σχετικά και μπορεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, υπογράμμισε: «Προβληματική χρονιά, γιατί υπήρχαν διαφορετικές φιλοδοξίες, ειδικά για τον Άρη με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει σε νεαρά παιδιά κάτι εξαιρετικό για το μέλλον αλλά προβληματικό για τώρα, αλλά θα τον βοηθήσει το διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για τον στόχο του πρωταθλητισμού για τον Δικέφαλο: «Για εμένα του χρόνου ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει για πρωταθλητισμό, ή κάνουμε ανανέωση και περιμένουμε μελλοντικά τα αποτελέσματα ή κάνουμε μεταγραφές βαρύγδουπες και περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα. Στην αμυντική τετράδα του ΠΑΟΚ υπάρχουν τέσσερα νεαρά παιδιά, το μέλλον της ομάδας, γιατί να μην είναι αισιόδοξοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για αυτό το εγχείρημα; Το σημαντικό είναι να ξέρεις τους στόχους σου, γιατί και ανανέωση και πρωταθλητισμός δεν γίνεται.

Ενώ για την αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία, υπογράμμισε: «Η Λαμία είναι ανασταλτικά πολύ καλά, ο Άρης δεν δημιουργεί, δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ, αλλά η νίκη θα είναι αυτοσκοπός για τον Άρη απέναντι σε μία ομάδα που διαχειρίζεται καλύτερα τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.