Γρηγορίου: «Πολύ καλή κίνηση για Αρη ο Πίρσμαν, θα ήταν παντοδύναμος με Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη και του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή την παρουσία του στον τελικό του Champions League. 

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε:

Για το επόμενο βήμα του: «Είμαστε σε μια φάση που χρειαζόμαστε ξεκούραση. Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό όπως πρέπει να είναι όλα μας τα βήματα».

Πως ένιωσε στον τελικό του Champions League: «Από τη μια νιώθεις χαρά που είσαι σε να τέτοιο γεγονός αλλά από την άλλη βλέπεις την τεράστια διαφορά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη μια είσαι χαρούμενος και από την άλλη θλίβεσαι. Βλέπεις τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα και αναλογίζεσαι πόσο χαμηλά έχουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ μπορούμε να κάνουμε προσπάθεια να το ισοσκελίσουμε, να το χαρούμε περισσότερο. Πιστεύω ότι έχουμε περγαμηνές και έδαφος να κάνουμε πολύ καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο να του δώσουμε αξία για να το χαιρόμαστε».

Για τη μεταγραφή του Πίρσμαν στον Άρη: «Πολύ καλή κίνηση. Έδειξε τις αρετές του στον ΠΑΣ, ήταν από τα καλύτερα αριστερά μπακ στο πρωτάθλημα. Έχει χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις εύκολα. Δεν είναι νεαρός για περαιτέρω εξέλιξη αλλά μπορεί άνετα τα σταθεί στην ενδεκάδα του Άρη».

Ποιον θεωρεί καλύτερο για τον Άρη, τον Γκάνεα ή τον Πίρσμαν: «Δεν ξέρω τα οικονομικά μεγέθη των δυο υποθέσεων. Νομίζω ότι ο Πίρσμαν έδειξε περισσότερα πράγματα στην παρουσία του στην Ελλάδα. Είναι πιο επιθετικός μπακ από τον Γκάνεα».

Για την αποχώρηση του Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ηλικιακά θα έπρεπε σε αυτή τη θέση να ανανεωθεί ο ΠΑΟΚ. Θέλει μεν εμπειρία αλλά πρέπει να μπουν και φρέσκα πόδια. Αν θα είναι απώλεια η όχι φαίνεται με την πάροδο του χρόνου. Αν αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι υποδεέστερος, θα ανατρέχουμε στον Κρέσπο. Όλα κρίνονται από τον χρόνο».

Για την αποχώρηση του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ: «Αν βρεθεί καλύτερος από τον Πασχαλάκη, θα κάνει τον κόσμο να ξεχαστεί και να πει καλύτερα που έφυγε. Πάντα ο αντικαταστάτης έχει τη σημασία του. Και με τον Πασχαλάκη και με έναν ακόμα καλό γκολκίπερ, ο ΠΑΟΚ θα ήταν παντοδύναμος σε αυτή τη θέση. Το ποιος θα παίζει, είναι δουλειά του προπονητή. Επειδή τη θεωρώ μια από τις σημαντικότερες θέσεις, οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται δυο μεγάλους τερματοφύλακες. Νομίζω ότι και ο Πασχαλάκης και ένας ακόμα καλός τερματοφύλακας θα μπορούσαν να μοιράζονται τα παιχνίδια για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση σε αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.