Γρηγορίου: «Μας μένει πικρία που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει γκολ, η Λαμία είχε τις δικές της στιγμές αλλά το παιχνίδι έμοιαζε ως... επανάληψη του αγώνα κυπέλλου με τις δύο ομάδες να μένουν και πάλι στο «0».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, προπονητής της Λαμίας, μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε πως η ομάδα του μπορούσε να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τα διαδοχικά παιχνίδια με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA: 

Για τον σημερινό αγώνα, ανέφερε: «Μετά από την ολοκλήρωση και των δύο ημιχρόνων νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να παίρνεις δύο ισοπαλίες. Βάση ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν πολύ καλοί και στην κατοχή και στον τρανζίσιον. Μας μένει πικρία που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις ταιριάζουν καλύτερα στη Λαμία: «Όχι, νομίζω και με τον Ιωνικό ήμασταν καλοί. Δίκαια νικήσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντιπάλους εκτός, είναι λογικό να σου δίνονται μεγαλύτεροι χώροι. Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσα τον Άρη και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Ενώ για το πρόγραμμα των αγώνων, ανέφερε: «Δεν είναι μόνο δική μου επισήμανση. Οι ομάδες παίζουν μετά από 63 ώρες, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση στους αρμόδιους, όσον αφορά τον προγραμματισμό. Να γίνεται καλύτερα από εδώ και πέρα, για να αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες και μην έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.