Γρηγορίου: «Σημαντική απώλεια του Καντουρί, δεν ήταν έτοιμοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2020

Τα κρούσματα κορωνοϊού του Άρη ανάγκασαν τη Super League να προχωρήσει στην αναβολή της αναμέτρησης με τη Λάρισα. Ο προπονητής των βυσσινί, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον κορωνοϊό, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και την εμπιστοσύνη του Κούγια ενώ σχολίασε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον κορωνοϊό: «Χτυπάει την πόρτα όχι μόνο κάθε ομάδας αλλά και κάθε σπιτιού. Με τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά είναι λογικό να σκεφτόμαστε ότι αναμένουμε να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποιο κρούσμα στην ομάδα».

Για τη Λάρισα και τα μέτρα πρόληψης: «Η Λάρισα έχει μπει σε πορτοκαλί επίπεδο. Τηρούμε όλα τα μέτρα. Είναι και θέμα τύχης από εκεί και πέρα καθώς οι επαφές που έχουν κάθε μέρα μπορεί να είναι επικίνδυνες». 

Για τα κρούσματα στον Άρη: «Όταν στην ομάδα του Άρη ακούμε 10 κρούσματα, τότε το ποδόσφαιρο πάει σε δεύτερη μοίρα και προηγείται η υγεία. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι ομάδες από την όλη κατάσταση: «Είναι δεδομένο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πότε έχει ξαναγίνει να αναγκαστεί μια ομάδα να κάνει δύο προετοιμασίες; Κάναμε μια πριν τα πλέι άουτ και μια μετά. Ήδη σε πολλές ομάδες υπάρχουν τραυματισμοί. Ακόμη βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική. Φανταστείτε τι θα γίνει στην 15η αγωνιστική και με τις εμβόλιμες αγωνιστικές, τους αγώνες Κυπέλλου που θα υπάρχουν ενδιάμεσα. Έχουν συμπτύξει το χρόνο αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες».

Για την αγωνιστική εικόνα της Λάρισας και τον Κούγια: «Είναι αμοιβαία η εμπιστοσύνη ανάμεσα μας. Έχει τεθεί ένα πλάνο για την ομάδα, έχουμε επενδύσει σε πολλά νέα παιδιά και προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα. Αυτά τα αναγνωρίζει ο κ. Κούγιας καθώς εκτός από την εμπειρία του βλέπει ότι γίνεται δουλειά. Υπάρχει σχέση ειλικρινής και εμπιστοσύνης».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Δεν φάνηκαν έτοιμες. Προφανώς χρειάζεται χρόνος. Στον ΠΑΟΚ έρχονται ακόμη παίκτες. Σημαντική η απώλεια του Ελ Καντουρί. Έρχονται και φεύγουν παίκτες. Αυτά μπορεί να σταθεροποιηθούν σε ένα δύο μήνες ώστε να βρουν ρυθμούς και να κατασταλάξουν οι προπονητές σε πρόσωπα και σχήμα. Το ίδιο συνέβη και με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί ακόμη η εκάστοτε ομάδα να βρει χημεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.