Γρήγορα πόδια, γρήγορο μυαλό

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗ

Δεν έχει χρόνο να αναλύσει άλλο γιατί χάθηκε το παιχνίδι με την Μίντιλαντ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του κοιτάζουν μπροστά, καθώς έπονται δύο καθοριστικά παιχνίδια, με τον Αρη και εκ νέου με την δανέζικη ομάδα που θα καθορίσουν την εξέλιξη της πορείας του στο Conference League και στο πρωτάθλημα.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό και το τιμ του, προφανώς η συνταγή δεν αλλάζει. Βλέπουν το αμέσως επόμενο ματς πρώτα και υπό αυτό το πρίσμα, το βασικότερο είναι να δούνε με ποιους παίκτες θα πάει η ομάδα στο “Κλ. Βικελίδης”. Φυσικά, η προσοχή στρέφεται κυρίως στον Κούρτιτς που, όπως φάνηκε στην Αυστρία, έλειψε πολύ από τον ΠΑΟΚ (ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης). Ο ίδιος δήλωνε αισιόδοξος χθες σε επαφές του με ανθρώπους του περιβάλλοντός του και του ΠΑΟΚ, μένει όμως αυτό να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. 

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του Μουργκ που έμεινε εκτός για την Δανία λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην απογευματινή προπόνηση, πρέπει όμως να θυμίσουμε ότι για το ματς με τον Αρη θα είναι διαθέσιμοι και οι Σάστρε και Ζαμπά (ο Βαρέλα δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως στο αγωνιστικό πλάνο) που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και ο Μιχαηλίδης που στη Ευρώπη είναι τιμωρημένος. 

Προφανέστατα μπαίνει ζήτημα ροτέσιον στα δύο παιχνίδια και για τον Λουτσέσκου αυτό θα γίνει βασισμένο πάνω σε ένα μότο που το επικαλέστηκε και στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς στην Δανία. “Θέλουμε και γρήγορα πόδια και γρήγορο μυαλό στη ρεβάνς, για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε και καλύτερες επιλογές, γιατί αν εξαιρέσεις δύο ευκαιρίες, δεν αντιδράσαμε καλά στα τελευταία 30 μέτρα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτό ισχύει και για το ματς με τον Αρη. Πλέον έχει και επιπλέον επιλογές (Ελ Καντουρί και Σοάρες) και θα καταστρώσει το πλάνο των δύο αγώνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.