Greek Freak: Με το G/G στην Τούμπα, ψυχολογία στα ύψη για ΠΑΣ

Χάρης Δημαράς06 Μαρτίου 2021

Κομβικό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να έχει να κερδίσει από αρχές Ιανουαρίου και να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, πλέον. Ο Σίμος έχει στη διάθεσή του τον Καστάνιος, όχι όμως τους Νέιρα, Σακόρ, Σόουζα, Ναμπι, Σελίμοβιτς, Βούρο, Τσιλιανίδη. Η ΑΕΛ πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και είναι σε «καλό φεγγάρι», αφού οι μεταγραφές έχουν αποδώσει αρκετά. Πιθανή ισοπαλία που ευνοείται σημαντικά από την παράδοση (στα έξι τελευταία, πέντε ισόπαλα).

Στα χειρότερά του ο Ατρόμητος (χαμός στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Άρη), στα καλύτερά του ο Αστέρας με δέκα ματς αήττητος και νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι αποδόσεις παρ’ όλα αυτά είναι σχετικά ισορροπημένες. Ο Παντελίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους ποδοσφαιριστές του. Απουσίες δεν υπάρχουν σημαντικές. Η παράδοση δείχνει γκολ εκατέρωθεν, ενώ την καλύτερη επίδοσή του απέναντι στους Περιστεριώτες έχει ο Μπαράλες.

Ο ΠΑΣ με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πήρε δικαιότατη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο και διανύει την καλύτερή του φάση, με τον Χριστοβασίλη να δίνει και πριμ. Αντίθετα, στους πράσινους το κλίμα είναι βαρύ, έγινε ντου από οπαδούς στην προπόνηση, ενώ Μπόλονι δεν υπολογίζει στους Αλεξανδρόπουλο, Νιάς, Μολό, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ, Μπεκ και Βέλεθ. Εξαιρετική η παράδοση των Ηπειρωτών στα εντός έδρας ματς τους με τον Παναθηναϊκό.

Σε καλό φεγγάρι η Λαμία παλεύει για την παραμονή της και αν συνεχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο μπορεί να τα καταφέρει. Το θετικό αποτέλεσμα βέβαια είναι μια δύσκολη υπόθεση απέναντι στον Ολυμπιακό, που δε θα έχει Σεμέδο και Καμαρά, ενώ έχει και την Αρσεναλ μεσοβδόμαδα. Θα το παλέψουν οι Φθιώτες, οπότε αξίζει το 1&under 3.5.

Mε δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο φορμαρισμένος Βόλος. Δεν υπολογίζονται Περέα και Μήτογλου, απέναντι στον Παναιτωλικό που παίζει πλήρης και καίγεται για τη νίκη. Πιθανός ο άσος, λόγω κινήτρου, ίσως βγάλει κούραση από τα συνεχή ματς η θεσσαλική ομάδα.

Κλασικό ντέρμπι Θεσσαλονίκης (θα ακολουθήσουν ακόμη δύο στα πλέι-οφ) με τον ΠΑΟΚ να μην βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τον Άρη να προέρχεται από τον τραγικό αποκλεισμό στο Κύπελλο. Γρίφος το πώς θα παρουσιαστεί ψυχολογικά. Πλήρεις οι γηπεδούχοι, χωρίς Ματίγια και Ματέο οι φιλοξενούμενοι. Με βάση τη συμπεριφορά των δύο ομάδων, πιθανότατο το G/G.

Τη Δευτέρα το βράδυ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων, αλλά έχοντας προβλήματα και ούσα ντεφορμέ! Νέος τραυματισμός του Τάνκοβιτς, προστίθεται στους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Γαλανόπουλο και Σιμόες. Ευκαιρία για τον Απόλλωνα να σκοράρει.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΦΗ Χ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 & UNDER 3,5 – ΠΑΣ 1Χ - ΠΑΟΚ G/G

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ G/G

ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ….

ΟΦΗ – ΑΕΛ 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-0

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 1-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.