Greek Freak: Με το G/G σε Λάρισα και Τρίπολη,«εμπνέουν» τα γκολ στην Τούμπα

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Η 18η αγωνιστική στη Super League, με «δυναμιτισμένο» κλίμα ήδη από εξωαγωνιστικά θέματα και την κορυφή να αλλάζει χρώμα από την περασμένη Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στη δεύτερη θέση, έχει όμως τη δυνατότητα να εξιλεωθεί στο αυριανό ντέρμπι του με την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα επιδιώξει να… ξεσπάσει μετά την ήττα στο «Βικελίδης» έχοντας ήδη φροντίσει να επιστρέψει στις νίκες (και μάλιστα εμφατικά) στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ πάει ξεκούραστη στην Τούμπα, καθώς ως γνωστόν αναβλήθηκε το παιχνίδι της με τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα έχει και αρκετές επιστροφές, με βασικότερες αυτές των Σιμόες και Ολιβέιρα. Η Ενωση του Καρέρα δεν πείθει, όμως έχει ικανότητες στο κομμάτι του σκοραρίσματος, ενώ και οι ασπρόμαυροι παρουσιάζουν προβλήματα στην άμυνα. Το over ειναι ελκυστικό, σε αντίθεση με τον άσο, που είναι μεν πιθανός αλλά πολύ μικρός.

Ο Ολυμπιακός θεωρητικά δεν έχει εύκολο έργο στη Λαμία, διότι οι Φθιώτες είναι πολύ ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα. Όμως για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχουν δύο σημαντικές μονάδες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Τουράμ που συνεχίζει στην Τουρκία και ο Σκόνδρας που είναι τιμωρημένος (όπως και ο Μπεχαράνο).

Ο Αρης με φόρα πάει στον κάμπο σήμερα, μετά από τη μεγάλη του επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ξάνθης για το Κύπελλο. Προβλήματα δεν έχει ο Ενινγκ, πέραν της κούρασης που μπορεί να έχει προκύψει από δύο υπερπροσπάθειες. Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 2-1 στην Ξάνθη, δεν έχει τους τιμωρημένους Φατιόν και Στάνκοβιτς. Από ένα γκολ το έχουν οι δύο ομάδες. Το G/G είναι ελκυστικό κοντά στο 2.

«Εμπνέει» για τέρματα και η αναμέτρηση της Τρίπολης, μεταξύ του Αστέρα και του ΟΦΗ από δύο κατ’εξοχήν επιθετικές ομάδες. Προβλήματα πέραν του Καπίγια δεν υπάρχουν, η παράδοση το ευνοεί οπότε… G/G & Over.

Σημαντικές οι απουσίες για τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός ο βασικός φορ Αραμπούλι, όμως και οι Κόρμπος. Λυμπεράκης. Αντίθετα, επιστροφές για τους πράσινους, Πολύ πιθανός ο άσος, στο αρχικό 1,45 όμως, όχι πιο κάτω.

Η Ξάνθη ξεκούρασε παίκτες με τον Αρη και θα δώσει βαρύτητα στο παιχνίδι με το Βόλο. Οι Θεσσαλοί έκαναν διπλό σοτ Ηράκλειο, αλλά μετά από μια μεγάλη νίκη μερικές φορές επέρχεται χαλάρωση. Μπορεί να πάρουν αποτέλεσμα οι Θρακιώτες.

Με αποτέλεσμα από το Αγρίνιο είναι πιθανό να φύγουν και οι Περιστεριώτες εξαιτίας των πολλών απουσιών των γηπεδούχων. Αριγίμπι, Λουσέρο, Μαλής, Ταχάρ εκτός, αμφίβολοι Μουνιέ και Μαρσιάλ.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΞΑΝΘΗ Χ2 – ΛΑΡΙΣΑ G/G

ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΞΑΝΘΗ 2

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

AΣΤΕΡΑΣ G/G & ΟVER - ΠΑΟΚ OVER

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΒΟΛΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-2

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ 2-2

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.