Greek Freak: Κυνική ΑΕΚ, αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός

Χάρης Δημαράς10 Ιανουαρίου 2021

Πριν την Τούμπα έχει Αγρίνιο και μετά από αυτήν  ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός δίνει συνεχόμενα παιχνίδια, ο Μαρτίνς είναι πιθανό να κάνει rotation, ενώ άφησε έξω Σα, Μπουχαλάκη, Σεμέδο και Ραφίνια. Ο Δέλλας, από την άλλη πλευρά, δεν υπολογίζει στον Λιάβα. Οι Πειραιώτες έχουν δεκατρείς σερί νίκες απέναντι στους Αγρινιώτες. Πιθανό να προστατευτούν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ οι ερυθρόλευκοι, οριακό διπλό.

Βεβαρημένο το πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Βόλο, μετά τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια πηγαίνει στο Ηράκλειο. Η ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε αναταράξεις και ομιλία Σαββίδη στους παίκτες. Εκτός ο Γιαννούλης, οι Κολόμπο και Μπαριέντος για τους Θεσσαλούς, που με την αποχώρηση Ουάρντα αποδυναμώθηκαν επιθετικά. Μετά τα όσα συνέβησαν προβλέπεται ένα… ξέσπασμα. 1&over.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Απόλλων Σμύρνης, που υποδέχεται τον Aστέρα, τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ σε επίπεδο Super League! 11 ματς χωρίς νίκη, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως ούτε ο Παράσχος έχει κερδίσει ποτέ τον Ράσταβατς! Φουλ της παράδοσης δηλαδή οι Αρκάδες, που έχουν και τους Μπαράλες, Ιγκλέσιας. G/G και Χ2.

Μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ, που κι αυτός βρήκε τον εαυτό του επικρατώντας της Λαμίας. Θεωρητικά σε καλή ψυχολογία, λοιπόν, οι δύο ομάδες, αρκετά ανεβασμένες και βαθμολογικά, πιθανό το G/G. Γιαννούλης, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ οι απόντες για τους Κρητικούς.

Με αρκετή δόση τύχης ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα, όμως αποδεκατισμένος υποδέχεται στη Λεωφόρο την ΑΕΛ. Ζαγαρίτης, Μακέντα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Σαβιέρ, Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο είναι εκτός. Η ΑΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Θα παίξει κλειστά. Αν δεν ήταν τόσο κακή η φετινή ΑΕΛ μπορεί να ρισκάραμε στο διπλό, τώρα το πολύ… Χ. Καλή η παράδοση τα τελευταία χρόνια για τους «βυσσινί»

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Αρη και άνετη νίκη επί του Βόλου. Στους Ζωσιμάδες φέτος νίκησε ως γηπεδούχος τον Απόλλωνα, τώρα παίζει ως φιλοξενούμενος και με κακή παράδοση απέναντι στον ΠΑΣ, που έχει δυσκολέψει όλους τους «μεγάλους». Περιμένω μία από τα ίδια και παίρνω το G/G. Πιθανό και το πέναλτι.

Εγινε κυνική και πάλι η ΑΕΚ με Χιμένεθ. Το είδαμε με τον Παναιτωλικό και θα το… εμπεδώσουμε και στη συνέχεια. Ξεχάστε ό,τι βλέπαμε με Καρέρα. Πλέον επιστρέφουμε στο… μισό μηδέν. Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε και στη Λαμία, οπότε πάμε με το under.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ G/G

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & Ν/G - ΠΑΟΚ 1 & OVER – ΑΕΚ 2 & UNDER

XINΑΡΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ

ΕΙΔΙΚΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ ΚΟΚΚΙΝΗ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.