Greek Freak: Καίγεται ο Παναιτωλικός, «ξέρει» τον τρόπο ο Χάβος

Χάρης Δημαράς18 Ιανουαρίου 2020

Σημαντικό ρόλο παίζει η κούραση, το rotation και η διαχείριση από τους περισσότερους προπονητές των ομάδων της Super League 1, αν αναλογιστεί κανείς πως οι περισσότεροι δίνουν συνεχόμενα ματς. Κύπελλο, Πρωτάθλημα, αλλά και εμβόλιμη εντός της εβδομάδας, κάτι που φορτώνει πολύ το πρόγραμμα και θα έχει ενδιαφέρον αν κάποιος θα επωφεληθεί ή θα στραβοπατήσει.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη, η χαμηλή απόδοση στον άσο προφανώς και δεν μπορεί να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία των δύο ομάδων, όμως οι κιτρινόμαυροι έχουν απουσίες, κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προφανώς είναι σημαντικότερο γι’ αυτούς το ματς της Πέμπτης με την Ξάνθη. Συνεπώς, άσος, το πιθανότερο με over.

Οσο για την Τούμπα, ασφαλώς και ο ΠΑΟΚ θα σκέφτεται το ματς της Πέμπτης στη Λαμία, αλλά και αυτό με τον Αστέρα δεν είναι εύκολο. Οι Αρκάδες είναι σε καλή φόρμα, ο Ράσταβατς «έδεσε» πιο πολύ το σύνολο και ο αγώνας κρύβει κινδύνους. Ο Δικέφαλος με την ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, το ματς με τον ΟΦΗ δεν αποτελεί κριτήριο και αν υποτιμήσει την αναμέτρηση ίσως έχει πρόβλημα. Over η πιο λογική επιλογή, αξίζει και το ρίσκο στο G/G, πάνω από 2,50.

Σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό, δύο είναι οι ομάδες που «καίγονται». Ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος. Αμφότεροι αγωνίζονται σήμερα, με ομάδες δύσκολες και η επιλογή μας θα είναι ο άσος της μίας εκ των δύο, του συγκροτήματος του Μάκη Χάβου. Ο τελευταίος πέρασε από τη Λαμία πέρυσι, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και πώς να «κλειδώσει» τα αντίπαλα ατού. Παράλληλα, έχει στη διάθεσή του τρεις νεοαποκτηθέντες (Ντάουντα, Αλβαρες, Ρόσα) συν τον Ταχάρ, που επιστρέφει. Ευκαιρία.

Αντίθετα, τον Πανιώνιο τον βλέπω πιο «σφιχτό», καθώς ο ΟΦΗ προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τον περιμένω κάπου να «ξεσπάσει». Μακριά ο άσος. Μου αρέσει το G/G στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΑΕΛ, σ΄ένα ματς που είναι πιθανό να έχει και κόκκινες, ενώ η ίδια επιλογή είναι πιθανή και στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και Βόλου. Λιγα, τέρματα, τέλος, παραδοσιακά στα παιχνίδια της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, κάτι που είναι πιθανό να επαναληφθεί και σε αυτό το παιχνίδι.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΦΗ Χ2 – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ G/G & OVER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (-1)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΒΟΛΗ 

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-1

ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-1

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.