Greek Freak: Αλλού τα γκολ και αλλού το Κύπελλο

Χάρης Δημαράς01 Μαρτίου 2020

Η κανονική περίοδος του Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με επτά αναμετρήσεις την ίδια ώρα και τον Ολυμπιακό πιθανότατα να τερματίζει με το +5 από τον ΠΑΟΚ, εκτός αν μπορέσει να κάνει τη ζημιά ο Παναιτωλικός στο Φάληρο. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Ξάνθη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για την έκτη θέση, με τον ΟΦΗ πάντως να είναι το μεγάλο φαβορί.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από εκεί. Την έκτη θέση. Οι Κρητικοί με νίκη μπαίνουν σίγουρα στα πλέι-οφ, όμως αυτό μπορεί να συμβεί και με ισοπαλία, ακόμη και με ήττα. Αν ο Αστέρας κερδίσει μέσα στην Λάρισα, τότε χρειάζεται μόνο νίκη. 

Αν όχι, τότε μόνο Ατρόμητος και Ξάνθη μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, με τις δύο ομάδες πάντως να έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες μάλιστα σε περίπτωση ισοβαθμίας (με νίκη δική τους και ισοπαλία ΟΦΗ) θέλουν και νίκη με τρία γκολ διαφορά. Μόνο αν «αυτοκτονήσει» με ήττα ο ΟΦΗ, μπορούν να ελπίζουν, αλλά και πάλι.

Κρατάμε πάντως το διπλό του Αστέρα, αλλά και τα πολλά γκολ στο παιχνίδι του «Βικελίδης», διότι λογικά θα μπει επιθετικά ο Ατρόμητος, ενώ και ο Άρης ίσως έχει κάποιες αλλαγές. Ο άσος του ΟΦΗ είναι πολύ χαμηλός.

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ πιστεύω πως θα κερδίσουν αλλά όχι με διασυρμούς γιατί έχουν να σκέφτονται και τα μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου. Οι Περαιώτες έχασαν και δυνάμεις με την Αρσεναλ, δε νομίζω να μπορέσουν να φορτσάρουν. Νίκες με under 3,5 για να μεγαλώσει η απόδοση. Σβιντέρσκι γκολ μετά από 6 ματς επίσης πολύ πιθανό. Η Ενωση έχει σημαντικές απουσίες (Λιβάια, Βράνιες) και ίσως κάνει και rotation.

Όσο για το Παναθηναϊκός – Βόλος; Λογικά θα έχουμε αρκετά τέρματα, μιας και το παιχνίδι είναι πλήρως αδιάφορο βαθμολογικά. Οι πράσινοι πάντως απέδειξαν και στην Τρίπολη πως είναι αρκετά σοβαροί. Δεν θα έχουν Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδη και Δώνη, ίσως και άλλους.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ OVER – ΠΑΟΚ 2 & UNDER 3,5

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ UNDER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 & UNDER 3,5

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ

ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ – ΙΝΤΕΓΕ – ΣΕΜΕΝΤΟ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ 0-2

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ 3-0

ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.