Greek Freak: «Άδειασε» ο Αστέρας, πολλά Χ στα πλέι-αουτ

Χάρης Δημαράς20 Μαρτίου 2021

Αρχή των play-out με τον πρώτο από τους επτά «τελικούς». Ανω-κατω ο Απόλλων Σμύρνης από τον «πόλεμο» μεταξύ του πρώην προπονητή Γιώργου Παράσχου και της διοίκησης, ανέλαβε το τιμόνι ο Μάκης Χάβος, αλλά είναι δεδομένο πως το κλίμα έχει επηρεαστεί. Η ΑΕΛ έχει συσπείρωση τελευταία, σκοράρει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Απουσιάζει η ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Βλέπω κάτι να παίρνουν οι «βυσσινί»… Σημαντικές οι απουσίες των Γιακιμόφσκι και Γκράουρ.

Ανετος βαθμολογικά ο Βόλος, υποδέχεται τον ΟΦΗ που «καίγεται» έχοντας και ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων (δυο μήνες και βάλε από την τελευταία του νίκη) θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εβγαλε μια αμυντική βελτίωση με τον Άρη, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Πολλές απουσίες και πάλι οι Κρητικοί, εκτός οι Γιαννούλης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Σελίμοβιτς, Γιάννου, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σολίς. Εκτός ο Μπαρτόλο, Μπαριέντος από τους Θεσσαλούς.

O ΠΑΣ νίκησε και στην Τρίπολη και είναι καλά βαθμολογικά, συνεχίζει το σερί των έξι αγώνων αήττητο (με πέντε νίκες, παρακαλώ). Απρόοπτο για το Γιαννίκη ο τραυματισμός του Κριζμάν, που έμεινε εκτός. Ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ατρομήτου ο Παντελίδης. Εκτός ο Τομάσεβιτς. Εξαιρετική η παράδοση των Περιστεριωτών σε αυτό το γήπεδο (δυο διπλά και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε). Εχει… αρκετό Χ.

Τέταρτο ματς για τα play out στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία, με το Δέλλα να μην κάθεται και πολύ άνετα στη θέση του πάγκου. Eπιστρέφει ο Αριγίμπι. Οι Φθιώτες δεν έχουν τον σκόρερ τους, Αραμπούλι, που τρυαματίστηκε. Δε θα με εκπλήξει η ισοπαλία, άλλωστε έχει πολύ Χ και η παράδοση.

Ο Μπόλονι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος του Αρκάδες. Ξεκινούν με αρνητική παράδοση οι πράσινοι, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα χαφ. Εκτός Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Βέλεθ, θα παίξουν οι Αλεξανδρόπουλος, Νιάς. Δεν παίζει και ο Καρλίτος. Ο Αστέρας που ηττήθηκε μετά από 11 ματς, δε θα έχει και πάλι τον Μπαράλες, ενώ ουσιαστικά ξέρει πως δεν κυνηγά κάτι.

Τέλος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, αρχίζει τα πλέι-οφ με αντίπαλο τον Άρη, με τον οποίο φέτος μετράει σε τρεις αναμετρήσεις ισάριθμα G/G. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Μήτρογλου, Σίλβα, Γκάνεα, Κάτσε επιστρέφουν όμως οι Ματέο και Ματίγια. Θα γίνει ελεύθερο ματς, ο Άρης μπορεί να σκοράρει και πάλι…

Περιμένει την πολυπόθητη αντίδραση των παικτών του ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά δεν έρχεται, τουλάχιστον στα πιο κομβικά ματς. Ο Βιεϊρίνια αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή. Και η ΑΕΚ δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, o Χιμένεθ ετοιμάζει σφιχτή ενδεκάδα με τρία χαφ, με στόχο αποκλειστικά να μη χάσει. Επιστροφή Μπακάκη, εκτός Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Τάνκοβιτς, Σιμόες.

  

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΣ - ΛΑΜΙΑ

  

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ2 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER – ΠΑΟΚ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΠΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ      1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ      0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ           2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.