Greak Freak: Παγετός και… «ξύλο» στη SL1

Χάρης Δημαράς13 Φεβρουαρίου 2021

Αστέρας non stop για εξάδα, ουσιαστικά εξασφάλισε τη θέση, ενώ πάει για το 7Χ7 κόντρα στη Λαμία, αφού θεωρητικά έχει ελπίδες και για τετράδα! Ο Ράσταβατς είναι αήττητος κόντρα στους Φθιώτες και δεν υπολογίζει σε Καπίγια, Τζίμα, Ντάνι Σουάρεθ. Η Λαμία έπαιξε και Κύπελλο μεσοβδόμαδα, ενώ ο Γρηγορίου δεν υπολογίζει σε Μπεχαράνο και Σκόνδρα. Στα τελευταία ματς είχαμε G/G, δεν είναι απίθανο να το ξαναδούμε.

Σε «ομάδα εκτός έδρας» έχει εξελιχθεί ο Απόλλων Σμύρνης, που όμως στην Ριζούπολη δε βγάζει τον ίδιο καλό εαυτό. Σημαντικές επιστροφές των Λισγάρα, Τσιλούλη και Φατιόν, εκτός ο Βιτλής, ενώ για το Σάββα Παντελίδη εκτός είναι οι Γιαννιώτης, Τομάσεβιτς και Γκαλβάο. Εξαιρετική η παράδοση των Περιστεριωτών τα τελευταία χρόνια. Καλύτερος εκτός παρά εντός και ο Ατρόμητος. Πολύ πιθανό το G/G.

O Aρης με πέντε σημαντικές απουσίες και συνεχόμενα ματς υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, δεν θα παίξουν οι Τζέγκο, Ιωάννου, Γκαρσία, Μαντσίνι και Ματίγια. Οι Αγρινιώτες είναι μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος εκτός έδρας, χωρίς διπλό και μόλις δύο γκολ σε 10 ματς. Παραμένει χωρίς νίκη για εννιά παιχνίδια. Εκτός οι Μανθάτης, Γιάκολις, Λιάβας, Καρασαλίδης. Έστω και δύσκολα ο Άρης θα το πάρει… Περιμένω σκληρό ματς.

Εκτός έδρας ζορίζεται τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ. Φέτος οι «βυσσινί» βέβαια είναι πολύ αρνητικοί και δεν έχουν εντός έδρας νίκη. Απουσιάζουν για τους κιτρινόμαυρους οι Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος και από την άλλη πλευρά οι Ντουρμισάι, Μιχαήλ. Με την εικόνα που έχουμε, δύσκολα θα έχουμε πάνω από δύο τέρματα.

Παραπαίει στα τελευταία παιχνίδια ο ΟΦΗ, έχει χαθεί προ πολλού ο στόχος της εξάδας και πλέον στοχεύει όσο πιο ψηλά μπορεί. Υποδέχεται τον Βόλο, με τον οποίο κοντραρίστηκε και στο Κύπελλο και τον ξέρει καλά. Εκτός από τους Κρητικούς οι Νέιρα, Σελίμοβιτς, Βούρος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σαρντινέρο, Σολίς. Πιθανό το G/G και πάλι.

Ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, χωρίς σημαντικά προβλήματα για τους δύο προπονητές και με νέα πρόσωπα από Μπόλονι. Ο Μαρτίνς έκανε διαχείριση στο Κύπελλο, πρωτίστως τον ενδιαφέρει να μη χάσει. Με εξαίρεση το 3-0 άνευ αγώνα, δεν έχει κερδίσει άλλο ματς εκτός έδρας ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Συνεπώς ρισκάρουμε στο 1Χ.

Στο Περιστέρι και όχι στους Ζωσιμάδες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών διεξάγεται την Δευτέρα το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος δεν λέει να συμμορφωθεί αμυντικά, κάτι που του στοιχίζει. O Kάργας μοναδικός απών για τους Ηπειρώτες. Δύσκολα να ξεφύγει από το γνωστό του G/G ο ΠΑΟΚ…

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ G/G – ΑΠΟΛΛΩΝ G/G

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ 1&UNDER 3,5 – ΑΕΛ UNDER – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1Χ

ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΛΑΜΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΕΛ – ΑΕΚ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.