Greak Freak: Η ευκαιρία της Λαμίας, G/G στο ΟΑΚΑ

Χάρης Δημαράς03 Απριλίου 2021

Tην πρώτη του νίκη αναζητεί στο τιμόνι του Ατρομήτου ο Σάββας Παντελίδης. Επτά ματς έχει κλείσει με 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Οι Περιστεριώτες δεν ήταν κακοί στους «Ζωσιμάδες», όμως είχαν πρόβλημα στο γκολ. Ο Κιβρακίδης εκτός. Αρνητικό το ντεμπούτο του Χάβου στον Απόλλωνα, είναι εμφανές πως το κλίμα είχε επηρεαστεί από τα γεγονότα με Παράσχο. Αμφότεροι έχουν από 28, δεν κινδυνεύουν, πρέπει να κερδίσει και ένα ματς ο Σάββας…

Εχει περιέλθει σε τέλμα εδώ και καιρό ο ΟΦΗ, χωρίς νίκη σε 14 (!) ματς, με μόλις τρεις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Πήρε πόντο στο Βόλο, όμως η κατάσταση συνεχίζει δύσκολη. Ο Σελίμοβιτς επιστρέφει στην άμυνα, εκτός όμως είναι οι Στάικος, Νέιρα, Βαζ, Γιάννου, Ντε Γκούζμαν, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Καστάνιος. Αντίθετα, ο ΠΑΣ είναι αήττητος για επτά παιχνίδια, με έξι νίκες! Εκτός έμεινε ο Κριζμάν. Αν δεν είχε και τον ημιτελικό Κυπέλλου ο ΠΑΣ, ίσως λέγαμε διπλό, τώρα προτιμάμε το G/G.

Ζωής ή θανάτου αγώνας στο Αλκαζάρ! Η ΑΕΛ πλέον βρίσκεται έναν πόντο πίσω από τον Παναιτωλικό και αν κερδίσει ξεκολλάει από την τελευταία θέση! Ζίζιτς και Σπαρβ εκτός για τους γηπεδούχους,, απουσίες όμως και για τους Αγρινιώτες δεν αγωνίζονται οι Τζανακάκης, Ματσόλα, Μάζουρεκ, Μπαρμπόζα και Βάντερσον. Οπαδοί των φιλοξενούμενων στο ξενοδοχείο. Το τάιμινγκ δείχνει Λάρισα, αλλά θα πέσουν… κορμιά.

Η Λαμία ψάχνει μια νίκη ακόμη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και απέναντι στο Βόλο έχει την ευκαιρία, δεδομένου ότι οι Θεσσαλοί είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Εξ ου και η αρκετά χαμηλή απόδοση στον άσο. Εκτός ο Μπαριέντος από τον Βόλο, επιστροφή για Μπαρτόλο. Πιθανός άσος κινήτρου.

Με αρκετά γεμάτη εμφάνιση μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ και ψάχνει μετά από καιρό «κολλητή» νίκη. Ο Γκαρσία είναι πιθανό να ξεκουράσει τον Ινγκασον, ετοιμοπόλεμοι οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα. Από Παναθηναϊκό εκτός οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Βέλεθ και Σανκαρέ. Ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία για διπλό, συνεχίζοντας τη θετική εικόνα.

Δε σκέπτονται τίποτε άλλο πέραν της νίκης απέναντι στον Αστέρα οι του Άρη. Εκτός οι Μπεναλουάν, Ιωάννου και Κάτσε, επιστροφή Μήτρογλου, Γκάνεα και Ματίγια. Σημαντική η επιστροφή του Μπαράλες και για τον Αστέρα, που έδειξε την ποιότητά του στα τελευταία λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Υπερβολική η τιμή στο over (2,40).

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί βάσει εικόνας, παρά το γεγονός πως ούτε ο Ολυμπιακός πείθει ιδιαίτερα τελευταία. Ενδεικτικό είναι πως η ΑΕΚ έχει μία νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια! Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι και Σιμόες εκτός για την Ενωση, δεν παίζει ο Λαλά για τους ερυθρόλευκους. Υπάρχουν και οι ημιτελικού Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, χαλαρό G/G και πιθανό Χ.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ G//G – ΛΑΜΙΑ

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ OVER - ΑΕΚ G/G

ΕΙΔΙΚΑ…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΕΛ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. ΠΕΝΑΛΤΙ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.