Greak Freak: Από G/G «ξεκινούν» τα ντέρμπι

Χάρης Δημαράς27 Ιουνίου 2020

Αδιάφορος ο σημερινός αγώνας στο Ηράκλειο μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε αγγαρεία, είτε όμως και αρκετό θέαμα. Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζουν τα αρκετά γκολ στις αναμετρήσεις τους οι δύο ομάδες. Εκτός από τους πράσινους οι Πούγγουρας, Νατζ, Νούνες, Μπεκ, Γιόχανσον, Ινσούα, Χρήστος Δώνης. Από τους Κρητικούς ο Μαρινάκης επιστρέφει, οι Φερέιρα και Τσιλιανίδης είναι εκτός. Το G/G έχει αξία.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, η Ξάνθη παίζει τελικό στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, που κατά δήλωση του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, έγινε… Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του «ιστορικού» πάντως το αποδίδουν σημαντικά στην παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος δεν έχει απουσίες, ενώ και από την άλλη πλευρά για τον Καραγεωργίου επιστρέφει ο Κάστρο. Τον πόντο θέλει η Ξάνθη και πιστεύω θα τον πάρει, «κουτσά στραβά»…

Το Άρης – ΠΑΟΚ έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους, που πάντως έχουν αρκετές απουσίες και πάλι στη μεσαία γραμμή (ο Καντουρί προστίθεται στους Αουγκούστο, Μίσιτς). Αμφίβολοι ξανά Πέλκας και Βιεϊρίνια. Ο Αρης σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό και με τον τρόπο που ήρθε αυτός, δεν έχει τους Βέλεθ και Σόουζα. Και τα δύο φετινά ήρθαν άνετα G/G, γιατί όχι και το τρίτο;

Η ΑΕΚ στο έτερο ντέρμπι έχεις τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των Μάνταλου, Ολιβέιρα και Σιμόες, που αποβλήθηκαν στον ημιτελικό. Παράλληλα όμως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα το παλέψει όσο μπορεί απέναντι στον Ολυμπιακό, στον οποίο ο Μαρτίνς πιθανώς θα κάνει αλλαγές (Χασάν διεκδικεί θέση, όπως ο Τζολάκης). Κι εδώ έχει τύχες το G/G.

Στα πλέι-άουτ ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες έχουν το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το 1.65 είναι πολύ μικρό για να στηρίξουμε τον άσο.

Στα δευτεριάτικα παιχνίδια ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία, η οποία είναι άνω-κάτω μετά από την απομάκρυνση του Μάντζιου λόγω της ήττας από τον Πανιώνιο. Βαθμολογική σκοπιμότητα δεν υπάρχει, θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι έφτασε η ώρα να κάνουν και μια νίκη. Λύρατζης, Οικονόμοι δεν παίζουν για τους γηπεδούχους, Βασιλόγιαννης για τους Φθιώτες.

Και τέλος ο Ατρόμητος παίζει στο Περιστέρι με τη Λάρισα, σε ένα επίσης ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΦΗ G/G - ΑΡΗΣ G/G – AEK G/G

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ - ΒΟΛΟΣ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-0

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1-2

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

EIΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.