Γρανάδα έχω σε καλή απόδοση!!!

Γρηγόρης Κόκκινος31 Οκτωβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Όλα τα είχαμε, πάνω που έλεγες ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα και πάλι μέσα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω και τι γίνεται. 

Ζούμε σε μια εποχή που συμβαίνουν τρομακτικές αλλαγές εξαιτίας του covid και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Το ποδόσφαιρο έχει τα προβλήματα του αλλά. 

Πρέπει να γίνονται οι αγώνες αφού είναι πολλά τα εκατομμύρια την ώρα που εκατομμύρια ψυχές μας κλείνουν στα σπίτια διαλύοντας οικονομίες με επακόλουθα πραγματικά ανυπολόγιστα.

Η Παρί στην Β Γαλλίας μας πλήρωσε με το διπλό της περασμένης εβδομάδας και είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Υποδέχεται την Καέν που είναι σε άνοδο και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γκινγκάμπ. Η Καέν σκοράρει δύσκολα πιστεύω ότι αξίζει σε αυτή την απόδοση να ποντάρουμε τον άσσο. 

Ο Ατρόμητος ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και νίκησε με 2-0 ανεβαίνοντας σιγά σιγά στην βαθμολογία. Ο ΠΑΣ ήταν καλός κόντρα στην ΑΕΚ αλλά άτυχος αφού ότι γκολ πέτυχε ακυρώθηκε σωστά από το VAR. Με τον τρόπο που παίζουν τα Γιάννινα θεωρώ δύσκολο να μην δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση Ο Βόλος ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πήρε με την μαγκιά του την ισοπαλία και ας ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η Λάρισα δεν έπαιξε αφού ο Άρης δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγο των κρουσμάτων covid. Η απόδοση του άσσου είναι στο 2,5 και οι σχέσεις Αλέξη και Αχιλλέα οι χειρότερες. Άσσο το βλέπω. 
Η Μπιλμπάο έχασε από την Οσασούνα σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει όπως γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια. Η Σεβίλλη ήταν άτυχη στην εντός έδρας ήττα με το Έιμπαρ αλλά όταν δεν κάνεις γκολ σε τόσες ευκαιρίες είναι επόμενο. Καλύτερη ομάδα η Σεβίλλη διπλό. Την περασμένη εβδομάδα Η Νιούκαστλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γουλβς στο φινάλε του αγώνα στο τελικό 1-1. Η Έβερτον προσγειώθηκε ανώμαλα από την φορμαρισμένη Σαουθάμπτον γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0. Δεν αλλά γνώμη για την ομάδα του Αντσελότι και θα την ποντάρω.

Η Θέλτα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Λεβάντε και παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας του Ισπανικού πρωταθλήματος. Η Σοσιεδάδ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και νίκησε με 4-1 την Ουέσκα μένοντας μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Πιστεύω ότι έχει αξία το να ποντάρουμε στην πρωτοπόρο σε αυτή την απόδοση. Η Μονακό είναι ντεφορμέ και προέρχεται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα με αποκορύφωμα την εύκολη ήττα από την Λυών με 4-1 την περασμένη εβδομάδα. Η Μπορντό νίκησε 2-0 την Νιμ και βασίζεται κυρίως στην εξαιρετική της άμυνα αφού έχει δεχθεί πέντε γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Θα ποντάρω το διπλό.

Η ΑΕΚ πήρε το διπλό στα Γιάννινα αλλά είχε και σύμμαχο την τύχη αφού δέχθηκε φάσεις δέχθηκε γκολ τα οποία ακυρώθηκαν και σωστά ως οφσάιντ. Ο ΟΦΗ έχασε 1-0 στην Τρίπολη φωνάζει για την διαιτησία για μένα υπερβολικά και δεν κατάφερε να σκοράρει αυτό κρατάω. Ίσως το κάνει στο ΟΑΚΑ. G/G Κάποιος πρέπει να μας κάνει πλάκα με την Γρανάδα εκτός αν μου διαφεύγει κάτι και μιλάω για τις αποδόσεις κόντρα στην Λεβάντε. Πήρε το διπλό μέσα στην Χετάφε είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και υποδέχεται μια ομάδα που έμεινε στο 1-1 με την Θέλτα και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Άσσος. 

Η Σαμπντόρια του Ρανιέρι προέρχεται από το εντυπωσιακό 1-3 στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα και ανεβαίνει στην βαθμολογία. Η Τζένοα έχασε με 0-2 από την Ίντερ και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι είχε μόλις μια τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία. Ντέρμπι μίσους είναι βλέπω νίκη των γηπεδούχων με γκολ. Η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα και ας έμεινε στο 1-1 με την Νις που και καλή ομάδα είναι και έχει βάλει φέτος τον πήχη ψηλά. Η Λυών νίκησε πολύ εύκολα την Μονακό με 4-1 και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος δείχνει βελτιωμένη. Ντέρμπι είναι το γνωρίζω αλλά η Λιλ με ψήνει να την ποντάρω. To be continued.

Πρώτη πρόταση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ  2  

ΘΕΛΤΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2  

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1  

Δεύτερη πρόταση  

ΠΑΡΙ – ΚΑΕΝ  1  

ΛΙΛ – ΛΥΩΝ 1  

Τρίτη πρόταση  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER  

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1  

ΑΕΚ – ΟΦΗ G/G  

Τέταρτη πρόταση  

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ 2  

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ  2  

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ 1&G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.