Χαμός στο «Πρωινό Μας»: «Δεν θα μου πει αν θα πω συγγνώμη»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Χαμός στο Πρωινό Μας μετά τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που ήταν «χείμαρρος» κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη! Μετά τις δηλώσεις της σχεδιάστριας κοσμημάτων και πρώην survivor κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη, η τηλεκριτικός ανέφερε στον αέρα του Πρωινού Μας: 

«Εγώ έγραψα στη στήλη μου ένα γενικότερο κείμενο το οποίο έχει παρανοηθεί σφόδρα. Ορμώμενη από όλες αυτές τις εικόνες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στα ριάλιτι, στο κείμενο μου αναφέρω ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση στην τηλεόραση, όπου όλες οι εκπομπές, περισσότερες από 10, κυνηγάμε τους παίκτες ριάλιτι να μας δώσουν μία δήλωση. Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσουν, κάποιοι μας τρολάρουν, έχουμε δει σκηνές απείρου κάλλους στα αεροδρόμια για τις οποίες έχουν τοποθετηθεί αθλητές με μετάλλια. Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη είχε κάνει κάποιο παράπονο.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ έγραψα ένα κείμενο που λέω ότι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα κλίμα υποκουλτούρας. Τα βάζω με εμάς που έχουμε κάνει την τρίχα, τριχιά. Φτάσαμε στο σημείο μία παίκτρια να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρά πέντε. Εννοούσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά δεν έγραψα το όνομά της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.