Γράφας: «Το πετύχαμε με σκληρή δουλειά, προβάδισμα για άνοδο η Βέροια»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

Αντιστροφή κλίματος και άνοδο στη βαθμολογία έχει καταφέρει να πετύχει το τελευταίο διάστημα ο Απόλλων Λάρισας με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει καταφέρει να συμμαζέψει τον σύλλογο και με «σπεσιαλιτέ» του την τακτική μάζεψε σε 10 ματς, 14 βαθμούς, ενώ μέχρι τότε οι Θεσσαλοί είχαν δύο βαθμούς σε επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο metrosport.gr για την φετινή πορεία του Απόλλωνα, το πρωτάθλημα της Super League 2 και τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ, στην οποία είχε βρεθεί το 2014.

Aναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-Ο Απόλλωνας κατάφερε να ξεφύγει για πρώτη φορά φέτος από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας:

«Καταφέραμε να το πετύχουμε με σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και σίγουρα με την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση. Επαιξε ρόλο ο τρόπος δουλειάς σε συγκεκριμένα κομμάτια στα οποία επικεντρωθήκαμε και γι’ αυτό ήρθαν τα αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως μεγάλο ρόλο έπαιξε ο τακτικός προσανατολισμός που έχουμε».

-Ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή SL2 και τα φαβορί για την πρωτιά;

«Αυτή τη στιγμή η Βέροια έχει το προβάδισμα, όμως απομένουν πολλά παιχνίδια και μπορεί να γίνουν ανατροπές. Θεωρώ ότι είναι νωρίς να χρίσουμε φαβορί αλλά η ομάδα της Βέροιας έχει δείξει μια σταθερότητα».

-Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΛ, δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους;

«Η ΑΕΛ είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ. Θα είναι ένα παιχνίδι με δύο ομάδες από την ίδια πόλη και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.