Γούστα ενόψει, αρκεί να μη βάλει stop στη σκληρή δουλειά

Metrosport Team08 Μαρτίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα με τις δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στην Λαμία, το οποίο… περικλείει όλα όσα σκέφτεται αυτή την περίοδο για την ομάδα του. «Πρέπει να γνωρίζουμε πως εάν δουλέψουμε σκληρά, θα ζήσουμε φανταστικές στιγμές έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σε μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός συγκεκριμένα και η αλήθεια είναι ότι μόνο τυχαία δεν επέλεξε να μιλήσει με αυτό τον τρόπο.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει διαπιστώσει την βελτίωση που υπάρχει σε όλους τους τομείς και αποτυπώνεται στην στατιστική. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε όλο τον δεύτερο γύρο και στο τελευταίο ματς του πρώτου και αυτό τον οδήγησε στο να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε άτυπος πρωταθλητής β΄ γύρου και ιδού και η βαθμολογία:

Θέση ομάδα βαθμοί γκολ

1. ΠΑΟΚ 31 26-6
2. Ολυμπιακός 30 23-5
3. Παναθηναϊκός 22 19-10
4. Άρης 22 13-9
5. Αστέρας Τρ. 21 15-17
6. Παναιτωλικός 20 13-14
7. ΑΕΚ 19 17-14
8. ΠΑΣ Γιάννινα 18 9-14
9. ΟΦΗ 16 19-20
10. Βόλος 16 13-15
11. Ιωνικός 12 13-16
12. Ατρόμητος 12 14-20
13. Λαμία 8 8-20
14. Απόλλων Σμύρνης 6 2-24

Όπως σημείωσε και σε θέμα του στο metrosport.gr ο Γιώργος Πετρίδηςμ υπήρξε μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις του ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς,από την ώρα που άρχισε το αήττητο των 14 αγώνων. Στα 12 πρώτα ματς, ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί 17 γκολ, στα υπόλοιπα 14, μόλις επτά. Και φυσικά, υπήρχε μεγάλη βελτίωση στα κλεψίματα, σε λιγότερα κλεψίματα, όπως μπορείτε να δείτε στην καρτέλα που δημοσιεύουμε σε ένθετη φωτογραφία.

Ο Λουτσέσκου νιώθει ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι

Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία που ο Λουτσέσκου τα υπογραμμίζει σε συζητήσεις με τους στενούς συνεργάτες του και συνεργάτες του Σαββίδη. Νιώθει ότι πλέον έχει φέρει την ομάδα σε ένα καλό σημείο, έχει βρει ρόλους για όλους τους παίκτες, υπάρχουν συνθήκες σωστού συναγωνισμού, αλλά και στενοί σεισμοί στα αποδυτήρια. Γι’ αυτό και δηλώνει ότι η ομάδα θα ζήσει φανταστικά πράγματα στο φινάλε της σεζόν. 

Με μία προϋπόθεση: να μην σταματήσουν οι παίκτες του να δουλεύουν σκληρά και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους. Δείχνουν να διαχειρίζονται σωστά τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και τους θέλει να συνεχίσουν έτσι. Παράλληλα, διαπιστώνει με ευχαρίστηση ότι μειώνονται τα προβλήματα τραυματισμών στο ελάχιστο. Γι’ αυτό και είναι αισιόδοξος ότι αρχής γενομένης από το ματς με την Γάνδη, ο ΠΑΟκ θα χαρίσει μεγάλες χαρές στον κόσμο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.