Γούσιος: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει στη θέληση των παιδιών και το ομαδικό πνεύμα»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος, και μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τους στόχους της σεζόν αλλά και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων είπε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού: «Ηταν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα για εμάς, το χρειαζόμασταν ως ψυχολογική τόνωση. Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει από την πρώτη αγωνιστική. Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κόσμος, αλλά η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός κινούνται σε άλλα νούμερα στο μπάτζετ. Εμείς έχουμε άλλο πρότζεκτ, με νεαρούς, Ελληνες και μόνο δύο τερματοφύλακες ξένους. Προσπαθούμε μέσα από την πολλή δουλειά να καλύψουμε το χάντικαπ έναντι των άλλων ομάδων. Επενδύουμε στη θέληση των παιδιών και το ομαδικό πνεύμα».

Για τη φετινή χρονιά γενικότερα και τους στόχους της ομάδας: «Φέτος όλες οι ομάδες ανέβασαν πολύ τα μπάτζετ τους και για εμάς οι προβλέψεις ήταν στο 50-50 για το αν θα μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα. Τα έχουμε καταφέρει όμως, δείξαμε άλλα πράγματα στο γήπεδο. Φέτος είχαμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο στη Βόρεια Ελλάδα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη. Εδώ δεν έρχεται ο κόσμος για το τμήμα, θα θέλαμε να έρθει και θα δώσει έξτρα ψυχολογία στα παιδιά που καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο. Θέλουμε μία νίκη για να εξασφαλίσουμε την 3η θέση και να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Εχουμε την επιβάρυνση από το ματς με τον Ολυμπιακό, εμείς θα προσπαθήσουμε και κόντρα στην ΑΕΚ να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.