Γούντμπερι για Άρη: «Μου αρέσει η ατμόσφαιρα-Oι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι»

Απόστολος Συρανίδης04 Δεκεμβρίου 2025

Με αντίπαλο την Κλουζ (4-4) ο Άρης (4-4) θα επιδιώξει να… επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τέσσερις νίκες, είναι ισόβαθμες, το παιχνίδι είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το ματς είναι ξεχωριστό όμως για τον Τρέι Γούντμπερι ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη (10.3π, 1.6 ασίστ στο EuroCup) και φέτος βρίσκεται στη Ρουμανία για λογαριασμό της Κλουζ (10.3π 2.1 ασίστ). Ο ίδιος δεν ξεχνά το Αλεξάνδρειο, στο οποίο βρέθηκε στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος για τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Επιστρέφουμε, μετά τη διακοπή και θέλουμε να κερδίσουμε σε έναν πολύ σημαντικό ματς του EuroCup. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπόνησης και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, έπαιξα εκεί πέρυσι. Οι οπαδοί τους είναι πολύ παθιασμένοι, οπότε θα είναι ένα καλό περιβάλλον σε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.