Γουναρίδης: «Εχουμε κουραστεί να είμαστε τα θύματα, ο Αυγενάκης δεν κράτησε τις υποσχέσεις του»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Στέφανος Γουναρίδης, και μίλησε για την ανακοίνωση που εξέδωσαν μαζί με τους συμπαίκτες του για το λουκέτο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Λέμε πως είμαστε καλά, αλλά με αυτά που συμβαίνουν δεν μπορούμε να είμαστε καλά. Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού βγάλαμε μια ανακοίνωση μήπως αλλάξει κάτι. 

Εχουμε κουραστεί να είμαστε τα θύματα στα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Στη Σούπερ Λιγκ 2 γίνονται πράγματα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ήταν να ξεκινήσουμε μέσα Σεπτεμβρίου και ξεκινήσαμε αργότερα, τώρα σταματήσαμε για να έναν κύριο που δεν κρατάει τις υποσχέσεις του. Δεν τους νοιάζει για τους ποδοσφαιριστές, νομίζω πως κάνουν το χόμπι μας. Είναι το επάγγελμά μας και τρέφουμε τις οικογένειές μας. Εμείς στο Μακεδονικό είμαστε τακτοποιημένοι, αλλά δεν ξέρουμε το μέλλον. 

Υπάρχει μια αβεβαιότητα στον προγραμματισμό μας. Εχουμε παίξει περισσότερα φιλικά παιχνίδια παρά επίσημα. Δεν τιμάει τον Υφυπουργό που είπε για διεφθαρμένους, πρέπει εκείνος να κάτσει να βρει ποιος είναι. Πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός γιατί σε λίγο θα μας πουν να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.