Γούλα: «Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις από την πλευρά μας»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής του «Καυτανζογλείου», Καλυψώ Γούλα και αναφέρθηκε στη ρήξη που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Πράγματι χθες βρεθήκαμε με τον κ. Αυγενάκη στην Αθήνα. Είχαμε και ραντεβού για να μιλήσουμε και για τα θέματα της προηγούμενης διοίκησης του Καυτανζογλείου. Στείλαμε πρόσκληση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Δευτέρα να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης το θέμα του Καυτανζολγείου. 

Ας αφήσουμε τα πολιτικά παιχνίδια και να πάμε στην ουσία. Παρακολουθούμε τα βήματα που πρέπει να γίνουν με βάση το νόμο. Ξαφνικά μέσα στην κουβέντα που κάναμε μπήκε και ο ΠΑΟΚ Β΄. Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει το πρότζεκτ γιατί θα βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά και θα αλλάξει μορφή το γήπεδο. 

 Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις από την πλευρά μας. Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι από τότε που ξεκινήσαμε, τρέχουμε πολύ για να ολοκληρωθεί. Ενώ συζητάμε, ξαφνικά βγαίνει ο ΠΑΟΚ και αναφέρει πως φεύγει από το Καυτανζόγλειο και πάει στο γήπεδο του Μακεδονικού. Εμείς είμαστε πάντα εδώ και θέλουμε να λυθεί άμεσα το θέμα. Υπάρχουν κάποιοι όροι. Όλα όμως πρέπει να γίνονται κατόπιν συζητήσεων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.