Γούλα: «Δαπάνες 1 εκατ. στο Καυτανζόγλειο για να μπει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Απριλίου 2021

Για τη μεταφορά του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, τις εργασίες και το χρόνο που θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν καθώς και για την πιθανότητα συνύπαρξης με τον Ηρακλή μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής του «Καυτανζογλείου» Καλυψώ Γούλα στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταφορά του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Έχουμε ξεκινήσει μια συζήτηση από τον Ιανουάριο και βάλαμε κάτω τα θέματα με τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο χώρο. Περιμένουμε την επικαιροποίηση των δαπανών αυτών. Είναι ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, υπάρχει και η νομοθετική ρύθμιση, που έχει περάσει τη διαβούλευση και μένει να μπει στη Βουλή. Πρέπει αυτά τα ζητήματα να μπουν σε μια σειρά. 

Το σημαντικό είναι ότι παρακολουθούμε τη διαδικασία με τη Νέα Τούμπα και ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι έχει στο μυαλό του θα μπορεί να φύγει από την Τούμπα. Φαντάζομαι ότι όλα θα γίνουν σύντομα. Εμάς μας ενδιαφέρει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και να εξασφαλίσουμε και τον στίβο. Κάναμε συζήτηση με το ΣΕΓΑΣ προ των εκλογών. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τη χρήση του κεντρικού γηπέδου. Αν ξεκινήσουν οι εργασίες, δεν πιστεύω ότι θα χρειαστούν δύο με τρεις μήνες να γίνουν». 

Για το αν χρειαστεί ο Ηρακλής το γήπεδο: «Είναι ένα στάδιο που θα βρεθούν οι ισορροπίες αν ζητήσει και κάποια άλλη επαγγελματική ομάδα να το χρησιμοποιήσει. Όπως γίνεται στο ΟΑΚΑ, όπου παίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Θα βρεθεί η απόλυτη ισορροπία. Είναι ένας χώρος, ένα στάδιο και με μια σωστή ρύθμιση όλα γίνονται».

Για το ποσό ενοικίασης: «Το ποσό δεν έχει μπει στο τραπέζι. Δεν έχουμε μιλήσει». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.