Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 1-2: Έπιασαν τετράδα οι «κανονιέρηδες»

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Γουέστ Χαμ, κάνοντας παράλληλα ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Αρτέτα με αυτή τη νίκη έφτασε τους 63 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τη συμπολίτισσα Τότεναμ (61 βαθμούς), ανεβαίνοντας στην 4η θέση της Premier League, ενώ τα «σφυριά» έμειναν στην 7η θέση με 52 βαθμούς.

Ο αγώνας

Στο 38΄οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Χόλντινγκ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σακά, με τον Άγγλο αμυντικό να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των 45 λεπτών ο Μπόουεν ισοφάρισε για την Γουέστ Χαμ, με τον Ράις να βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Τσούφαλ στο αριστερό άκρο της άμυνας της Άρσεναλ και εκείνος να τροφοδοτεί τον συμπαίκτη του στη μεγάλη περιοχή.

Οι «κανονιέρηδες» με ακόμα μια εκτέλεση κόρνερ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 54ο λεπτό. Ο Σάκα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μαρτινέλι, οποίος με ωραία σέντρα βρήκε τον Γκάμπριελ , με τον τελευταίο να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

Γουέστ Χαμ ( Προπονητής: Ντέιβιντ Μόγιες ): Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Ζουμά, Κρέσγουελ, Φρέντερικς, Ράις, Νομπλ (77΄Σούτσεκ), Φορνάλς, Λαντσίνι (71΄Αντόνιο), Μπενραχμά (81΄Γιαρμολένκο), Μπόουεν

Άρσεναλ ( Προπονητής: Μικέλ Αρτέτα ): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου (78΄Σοάρες), Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Ελνένι, Τζάκα, Όντεγκααρντ (90+2΄Λοκόνγκα), Μαρτινέλι, Σακά (87΄Σμιθ Ρόου), Ενκέτια

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.