Γόγολος: «Το μέλλον ανήκει στον Άρη, μπορεί την 3αδα»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη που πλέον ασχολείται με την προπονητική σχολίασε την εικόνα που του άφησε ο Άρης την περασμένη αγωνιστική χρονιά, τα επόμενα βήματα της ομάδας καθώς έκανε και ειδική αναφορά στα ταλέντα που υπάρχουν στις ομάδες και το πως πρέπει να τα διαχειρίζονται. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Γόγολος στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι λύθηκε το πρόβλημα με το BAN, για να φτιάξουν την ομάδα όπως οι ίδιοι θέλουν. Ο Χαριστέας έχει γνωριμίες και μπορεί και ο ίδιος να φέρει σπουδαίους παίκτες και να δημιουργήσουν κάτι πολύ ωραίο. Το μέλλον ανήκει στον Άρη και φέτος τα πήγε καλά σε αγωνιστικό επίπεδο. Η ηλικία των 25 με 30 ετών είναι η ηλικία που ένας παίκτης έχει όρεξη και μπορεί αυτό να το βγάλει μέσα στο γήπεδο».

Για τους διακριθέντες του περσινού Άρη: «Ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε μία εξαιρετική παρουσία και ήταν βαρόμετρο για τον Άρη. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Μπρούνο Γκάμα που πήρε πολλά πράγματα πάνω του μετά τον τραυματισμό του. Εφόσον στο λειτουργικό κομμάτι πάνε όλα όπως πρέπει τότε θα πρέπει να ενσωματωθούν και οι μεταγραφές. Θα δούμε κάτι καλύτερο του χρόνου πιστεύω, καθώς ένας καλός Άρης χωρίς τα προβλήματα που υπήρξαν φέτος μπορεί να χτυπήσει 3αδα».

Για τα ταλέντα τα οποία υπάρχουν: «Ένας προπονητής όταν πιστεύει σε ένα παίκτη ότι ηλικία και να έχει πρέπει να του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, αλλά με προσοχή. Τα τελευταία χρόνια δεν βγάζουμε τόσο καλούς  ποδοσφαιριστές όσο τα προηγούμενα χρονιά καθώς έχουν μεγάλη πίεση πλέον». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.