Γόγολος: «Προβληματική η εικόνα του Μπερτόγλιο, χρειάζεται κλασικό σέντερ φορ ο Αρης»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Ντου στα Γήπεδα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο χρονικό διάστημα, την ισοπαλία στη Ριζούπολη, την μέτρια απόδοση κομβικών παικτών αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ισοπαλία του Αρη στη Ριζούπολη: «Και χθες και με τον Παναθηναϊκό ο Αρης έχει προβληματίσει με την απόδοσή του, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Αρης θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά έχει πρόβλημα όταν φτάνει κοντά στην αντίπαλη εστία. Δεν είδαμε Γκάμα, Ματέο Γκαρσία και Μπερτόγλιο να είναι σε καλή μέρα, ειδικά του Μπερτόγλιο είναι προβληματική η εικόνα του μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό. Όταν τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καλή απόδοση, η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα. Θα πρέπει να προβληματιστούν και οι ίδιοι και να βελτιωθούν γιατί έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να βγάλουν την προσωπικότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αρης από πέρυσι χρειάζεται ένα παίκτη που να έχει το εύκολο γκολ. Ηρθε ο Καμαρά αλλά του αρέσει να κάνει άλλες δουλειές και να βγαίνει από την περιοχή. Λείπει ένας κλασικός φορ από τον Αρη, αν υπήρχε ένας τέτοιος τότε θα είχε ανεβάσει τουλάχιστον ένα επίπεδο την ομάδα».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Αν επιστρέψουν οι έξι βαθμοί, τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, τότε η ομάδα θα έχει προβάδισμα για να βγει στην Ευρώπη. Αν δεν επιστραφούν οι έξι βαθμοί, δυσκολεύει παραπάνω η κατάσταση αν και υπάρχουν παιχνίδια ακόμη. Ο Αρης έχει βατό πρόγραμμα μπροστά του και δεν τον παίρνει να κάνει γκέλες όπως έγινε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καίγεται για να φτάσει σε έναν τελικό ο Αρης και να τον κατακτήσει».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Η ενίσχυση πάντα είναι ευπρόσδεκτη, αν και ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας για να πάρεις καλούς παίκτες. Μαθαίνω πως ο Αρης θα πάρει 2-3 παίκτες, για να βοηθήσει την ομάδα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στο τμήμα σκάουτινγκ θα πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά για να βρεθεί ένας καθαρός σέντερ φορ για να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Μήτρογλου: «Περίμενα πως μπορεί να δυσκολευτεί γιατί είχε καιρό να παίξει, ειδικά ένας παίκτης σαν τον Κώστα που είναι ψηλό παιδί και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Περίμεναν στον Αρη να βρει τον καλό του εαυτό, δεν έγινε αλλά το ξέρουν καλύτερα όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος φταίει που δεν έχει παίξει, ίσως ευθύνεται και ο ίδιος ποδοσφαιριστής».

Για τη μάχη των πλέι οφ: «Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ είναι αξιόλογες ομάδες, ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα γίνει σκληρή μάχη για τις ομάδες που θέλουν να μπουν στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και δυναμική. Αυτό που κάνει ο Χριστοβασίλης δίνει στην ομάδα υγεία και βγαίνουν ποδοσφαιριστές, μην ξεχνάτε καλύτερη αυτή του Μαυροπάνου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.