Γόγολος: Οι κομβικοί παίκτες, η απουσία του Πάλμα και οι Έλληνες

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη να αναφέρεται στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες που μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Έλληνες που απουσιάζουν από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν παίζουν μόνο οι αριθμοί ρόλο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει επενδύσει, όπως και ο Άρης που φέρνει τα τελευταία χρόνια παίκτες με αξία. Ωστόσο σε ένα ντέρμπι όπως το ΠΑΟΚ - Άρης δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ, με τον Άρη να έχει 5 αναμετρήσεις χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας μάλιστα και πολύ καλή καλή ψυχολογία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ένα κομβικό σημείο με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πλησιάσει στην κορυφή και τον Άρη να... καίγεται για βαθμούς».

Για τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά: «Και οι δύο ομάδες στην επίθεση διαθέτουν παίκτες με υψηλή ποιότητα κάτι που ξέρει τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και ο Άλαν Πάρντιου. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε ανοιχτό γήπεδο και σε κλειστή άμυνα, ενώ ο Άρης μετά την απουσία του Πάλμα, ο Μανού Γκαρσία, ο Ματέο Γκαρσία και ο Ιτούρμπε θα πρέπει να δείξουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους».

Ενώ υπογράμμισε: «Αμυντικά και οι δύο ομάδες συμπεριφέρονται καλά και έχω την αίσθηση πως σήμερα θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όπως έχουμε πει θα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ομάδες, γιατί όταν δίνεται η ευκαιρία στον Έλληνα και χρήματα έχουν φέρει στις ομάδες αλλά και πολλά έχουν προσφέρει. Τα νέα παιδιά βλέπουμε ότι έχουν τάσεις φυγής από την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.