Γόγολος: «Ο Φαμπιάνο κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, ο Σούντγκρεν το καλύτερο δεξί μπακ»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για τον Αρη, την εικόνα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τους Φαμπιάνο-Σούντγκρεν που ανεβάζουν το επίπεδο των «κιτρινόμαυρων» αλλά και την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την βράβευση του Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα: «Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και δεν μπορούμε να το αμφισβητούμε, την τελευταία χρονιά δεν ήταν τόσο καλός όπως στο παρελθόν».

Για τον Αρη: «Στον Ακη Μάντζιο θα έδινα τον Χρυσή Μπάλα αν υπήρχε μόνο για τον Αρη. αναμόρφωσε την ομάδα, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο, οι προσδοκίες είναι υψηλές και ο Μάντζιος είναι αυτός που έχει οδηγήσει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Στο Βικελίδης όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά και έχει εντοπιστεί σίγουρα και από το προπονητικό τιμ. Όταν βρίσκει χώρους ο Αρης, γίνεται πολύ επικίνδυνος για τον αντίπαλο γιατί έχει γρήγορους παίκτες. Βλέποντας και το παιχνίδι της Τούμπας, ο Αρης είχε πολύ καλή αντίδραση ειδικά μετά το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ. Ηταν πολύ συγκεντρωμένοι οι παίκτες και ήταν μια αντίδραση και μια νίκη που την χρειαζόταν η ομάδα».

Για τον Φαμπιάνο: «Ο Φαμπιάνο κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, έχει μακρινή μπαλιά και βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας. Επίσης, για μένα ο Σούντγκρεν είναι το καλύτερο δεξί μπακ στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το κακό πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Αρης δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, κινδύνεψε αρκετές φορές και δεν ξέρω γιατί άλλαξε η εικόνα του Αρη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ταίριαζε πολύ στον Αρη να παίζει έτσι στην κόντρα επίθεση για να μπορέσει να πετύχει και δεύτερο γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.