Γόγολος: «Ο Άρης δεν πρέπει να πάθει ό,τι έπαθε η Σαραγόσα»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πρώην αμυντικός του Άρη, Σπύρος Γόγολος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις τελευταίες εξελίξεις στους κίτρινους.  

«Έγιναν πολλά μαζί. Ο αποκλεισμός έφερε τριγμούς, δεν το περίμενε κανείς. Εμείς που παρακολουθούμε την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι σε όσα παιχνίδια την είδαμε, αναμφίβολα παρουσίαζε αγωνιστικά κενά. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Τον περιμέναμε πιο ανταγωνιστικό από πέρσι. Στην χώρα μας όλα αυτά φέρνουν αποχωρήσεις. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ο πρώτος που την πληρώνει πάντα είναι ο προπονητής» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Εάν πραγματικά η διοίκηση δεν πιστεύει σε έναν προπονητή, θεωρώ ότι δεν πρέπει να ανανεώνεται το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι που ζουν την ομάδα από κοντά ξέρουν πως δουλεύει. Όπως αποδείχθηκε, από την γρήγορη αποχώρησή του, σίγουρα υπήρχαν προβλήματα και δεν άρεσαν οι επιλογές του. Ο Άρης δεν πρέπει να κοιτάει πίσω. Δεν περιμέναμε την αποχώρηση του Χαριστέα. Λέγαμε πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα, ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της και είναι γνώστης με σπουδαία καριέρα. Σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν δεν υπάρχει χημεία συμβαίνουν και αυτά. Για να φύγει ο Άγγελος σημαίνει ότι δεν ταίριαζαν με την διοίκηση.  

Με όλα τα προβλήματα πέρσι, ειδικά προς το τέλος που δεν είχε παίκτες να αγωνιστούν, έβλεπες την ομάδα να βγάζει υγεία. Βλέπαμε τον Άγγελο ενεργό, έκανε πολύ καλή δουλειά στο πως θα κρατήσει τους παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σίγουρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μην το πιστωθεί αυτό. Εμείς μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς τις συμπεριφορές παικτών. Πρέπει να παίρνονται και σκληρές αποφάσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές».  

Κατέληξε φέρνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Όταν ήμουν στον Άρη αποκλείσαμε την Σαραγόσα του Μιλίτο. Μετά απ' αυτόν τον αποκλεισμό, που ήταν ανέλπιστος για την ισπανική ομάδα, είχε πολλά προβλήματα και έπεσε κατηγορία. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση στον Άρη. Σίγουρα ο Άκης Μάντζιος έχει προσωπικότητα και θα θελήσει να περάσει τα δικά του θέλω. Νομίζω ότι είναι σε ώριμη ηλικία. Βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια και αντέχει την πίεση. Μακάρι να πετύχει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.