Γόγολος: «Ο Αρης χρειάζεται να μην χάσει στη Λεωφόρο, ίσως ξεχωρίσει κάποιος παίκτης που δεν είχε χρόνο συμμετοχής»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για το ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό, τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Ακης Μάντζιος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στον Αρη: «Είναι σημαντικό να επενδύει η ομάδα σε ταλαντούχους παίκτες. Για να τον επιλέξει η ομάδα σημαίνει πως τον έχουν παρακολουθήσει. Μακάρι να βγει και κάποια στιγμή ο Αρης να βγει κερδισμένη και οικονομικά».

Για το παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, οι δύο ομάδες έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να βγουν άλλοι παίκτες να ξεχωρίσουν, από αυτούς που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Παρά τα προβλήματα ο Αρης χρειάζεται να μην χάσει στη Λεωφόρο».

Για την απουσία του Φαμπιάνο: «Δεν ξέρω πως μπορούν να δέσουν οι Μπεναλουάν και Μπράμπετς, ο Καρλίτος είναι πολύ γρήγορος και οι δύο αμυντικοί του Αρη δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους, πρέπει να δούμε τι χημεία θα έχουν μεταξύ τους. Αναμένω να δω τι στρατηγική θα ακολουθήσει ο Μάντζιος με τόσες απουσίες που αντιμετωπίζει. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από θέμα τακτικής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.