Γόγολος: «Ο Αρης χρειάζεται να αποκτήσει 5-6 βασικούς και φορ περιοχής»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει ο Αρης, τις θέσεις που πονάει, την παραμονή Ματίγια αλλά και την ανάγκη ενός καθαρού φορ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πιστεύω πως ο Αρης χρειάζεται 5-6 βασικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κινηθεί κυρίως για την επιθετική γραμμή, ενώ δεν ξέρουμε και τι θα γίνει και με τα ακραία μπακ. Θα κινηθεί ο Αρης και για εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας, πίσω από τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς, ήταν η αποκάλυψη των περσινών μεταγραφών. 

Ο Ματίγια δεν είχε ενεργό ρόλο τη μισή χρονιά, ο Μπούργος του έδωσε ευκαιρίες και ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι 34 ετών, δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί την επόμενη χρονιά, έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και παρότι δεν έπαιζε ήταν πολύ καλός στην προπόνηση και τέτοιοι παίκτες με προσωπικότητα όπως ο Ματίγια, χρειάζονται σε μια ομάδα. Στο κέντρο ο Αρης χρειάζεται μια τετράδα ποδοσφαιριστών».

Για την πιθανότητα να παίξει ο Αρης 4-4-2: «Για μένα ο Αρης χρειάζεται παίκτη περιοχής στην επίθεση, ο Καμαρά είναι περιφερειακός και δεν είναι κλασικός φορ. Χρειάζεται έναν παίκτη που θα είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και θα μπορεί να διασπάσει κλειστές άμυνες και να έχει το εύκολο γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.