Γόγολος: «Να μην επηρεαστεί ο Άρης από τα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Για τη φετινή πορεία του Άρη, τα δύο παιχνίδια με  Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά και τη δυναμική της ομάδας μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σπύρος Γόγολος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Άρης στα φετινά ντέρμπι έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε καλά και πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Αυτό δείχνει τη δυναμική της ομάδας και ένα σύνολο που χτίζει χαρακτήρα. Στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του. Είναι καλά τα δείγματα. Προβληματίζει ότι δεν κατάφερε να πάρει τα δύο αυτά παιχνίδια. Ελπίζουμε να συνεχιστεί γιατί θυμόμαστε ότι μένει η τελευταία λέξη.

Δυστυχώς, συνέβησαν πράγματα που δεν περίμενε κανείς. Πρέπει να χτίσει πάνω στη φετινή πορεία ο Άρης, δεν πρέπει να επηρεαστεί από αυτά τα δύο αποτελέσματα. Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι καλή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά μου άρεσε η αντίδραση του Άρη και ο τρόπος που μπήκε στην Τούμπα. Πρέπει να γίνει κάτι όμως για να μπορεί η ομάδα να είναι πιο αποφασιστική, να κάνει λιγότερα λάθη και να κάνει ένα βήμα παρακάτω. Πιστεύω να μην επηρεαστεί και να δείξει και στα πλέι οφ την καλή του εικόνα και να πάρει και τη δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.