Γόγολος: «Να είναι βαρόμετρο ο Ιτούρμπε, χάρηκα που αγωνίσθηκαν Έλληνες»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Για την εικόνα του Άρη στο φιλικό με τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Σπύρος Γόγολος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες. Ο Άρης είχε αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι. Προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Περιμένουμε να δέσει το σύνολο και να δούμε καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό. Δεν υπήρχε καλός ρυθμός και ευκαιρίες. 

Ο Άρης κινήθηκε περισσότερα μετά το 30΄και μετά τις αλλαγές στο β΄ημίχρονο είδαμε περισσότερα. Αυτός που δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του είναι ο Γκρέι. Ο Καμάτσο με τις προσωπικές του ενέργειες δείχνει ότι θα βοηθήσει. Ο Πρίσμαν δείχνει ότι πατάει καλά. 

Ο Άρης διαθέτει μια καλή τετράδα άμυνας, στη μεσαία γραμμής καλά στοιχεία έδειξε ο Ντιόπ. Περιμένω από τον Ιτούρμπε και τον Μαντσίνι περισσότερα πράγματα. Ο Ιτούρμπε να είναι βαρόμετρο και περιμένουμε να κάνει τη διαφορά. Ο Μαντσίνι ανέβηκε από ένα σημείο και μετά. Οι Έλληνες που αγωνίστηκαν με ικανοποίησαν και είναι σημαντικό ότι ο Μπούργος τους πιστεύειι».

Για την εικόνα του Ντιόπ: «Είχε μια ηρεμία με την μπάλα στα πόδια. Έτρεχε και έδειξε ότι είναι ένας μέσος με στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα. Είδα όμως ότι ο Ντιόπ και ο Ντουκουρέ έχουν πρόβλημα με τη δημιουργία σε αντίθεση με τον Νταμπό».

Για την απουσία Ελλήνων: «Είναι επιβεβλημένο πλέον να παίζουν Έλληνες παίκτες. Έχει παραγίνει. Είναι κρίμα τα νεα παιδιά να θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό. Δεν έχουν κανένα κίνητρο γιατί βλέπουν ότι στις ελληνικές ομάδες παίζουν δύσκολα. Έχουν αποδείξει οι Έλληνες παίκτες ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω τους. Χαρηκα που ο Μπούργος χρησιμοποίησε Έλληνες παίκτες, απλά θα πρέπει να προσεχθούν γιατί ταλέντο έχουν. Να μην βρίσκονται στην πρώτη ομάδα, απλά για να είναι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.