Γόγολος: «Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι οι καλύτεροι παίκτες του Άρη»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2021

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία των Μπράμπετς και Φαμπιάνο στο κέντρο άμυνας του Άρη

 «Τον Μπράμπετς τον έχω δει στα περισσότερα παιχνίδια. Ξεχωρίζει για την καλή τεχνική του κατάρτιση, θέλει να ηγείται στο κέντρο της άμυνας και να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω. Έχει δυναμισμό στα μαρκαρίσματα και καλές τοποθετήσεις και δείχνει πολύ γρήγορα κιόλας ότι είναι σε πολύ κατάσταση και ότι έχει ενσωματωθεί. 

Μαζί με τον Φαμπιάνο είναι δύο ποδοσφαιριστές με κοινά χαρακτηριστικά. Ξέρουν μπάλα, να παίρνουν χώρο και να φτιάχνουν υπεραριθμία στον χώρο του κέντρου. Έχουν, επίσης, αντίληψη των φάσεων. Είναι και οι δύο εγκεφαλικοί παίκτες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Άρη. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι και στην αντίπαλη περιοχή. Κινούνται σωστά και εφόσον τους έρθει η μπάλα θα γίνουν επικίνδυνοι. Είναι πολύ σημαντικό μία ομάδα να παίρνει γκολ από τους σέντερ μπακ. Στην Λαμία, αν και ο Άρης δεν ήταν τόσο καλός, πήρε τη νίκη με αυτό το γκολ. Δεν μπορεί σε κάθε ματς ο αμυντικός, βέβαια, να κάνει γκολ. Αν κάνει ο καθένας τέσσερα τέρματα είναι καλά. 

Η παρουσία τους και η προσωπικότητά τους στον αγωνιστικό χώρο εμπνέει σιγουριά. Πατάνε καλά στα πόδια τους. Βλέπουμε και πολύ καλές διαγώνιες πάσες. Παίζουν μικρό διάστημα μαζί και ο χρόνος κυλάει υπέρ τους. Φαίνονται και οι δύο πολύ πειθαρχημένοι. Ο Φαμπιάνο όταν έχει την μπάλα προσπαθεί να οδηγήσει και να περάσει κάθετες πάσες ή να κάνει αλλαγή παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντικό ο αμυντικός να περνάει στη μεσαία γραμμή».

Για την επιθετική γραμμή σημείωσε: «Πολλά παιδιά έφτασαν φέτος στο αποκορύφωμά τους. Όπως ο Γκάμα που είναι βαρόμετρο. Ο Σάσα μαζί με τον Τζέγκο, ο Ματέο Γκαρσία... Δεν υπάρχει σταθερότητα. Πέρσι τους βλέπαμε να δίνουν μεγάλες αποδόσεις. Επίσης, επηρέασαν οι πολλοί τραυματισμοί του Μπερτόγλιο που παίζει κοντά στον φορ και προσπαθεί να κάνει υπεραριθμίες στα άκρα. Για να φτάσει ο Άρης στο επίπεδο που θέλει πρέπει όλοι αυτοί να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.