Γόγολος: «Έχει στοιχίσει η αδυναμία στο γκολ, ο Άρης αδικεί τον εαυτό του»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα και την διαιτησία του ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην δυστοκία των «κιτρινόμαυρων»: «Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Το γκολ είναι και ικανότητα, θέλει ψυχρό μυαλό. Έχει στοιχίσει γιατί η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της. Αυτό που μετράει, όμως, είναι το γκολ. Ο Άρης στο χθεσινό παιχνίδι καιγόταν περισσότερο για τη νίκη και τα παιδιά μπήκαν από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά για να πετύχουν ένα τέρμα, είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά σε ένα ντέρμπι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αν πετύχαινε ένα γκολ στην αρχή θα ήταν διαφορετικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε πολύ η παρουσία του διαιτητή. Ήταν η καλύτερη διαιτησία που έχω δει σε ντέρμπι. Δεν σφύριζε πολύ. Βοήθησε πολύ τον ρυθμό, αν ήταν άλλος διαιτητής θα βλέπαμε και άλλο παιχνίδι. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την νοοτροπία του διαιτητή, ότι δεν σφυρίζει και μπαίνουν και αυτοί στον ρυθμό του. Δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο να μην υπάρχει επαφή, αλλά δεν γίνεται κάθε επαφή να δίνεται φάουλ και πέναλτι.»

Κατέληξε λέγοντας: «Όποιος πει ότι ο Άκης Μάντζιος δεν έχει κάνει καλή δουλειά και πέρσι και φέτος θα είναι άδικο. Χθες είδαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα που βλέπαμε και με τον Μάντζιο. Μία ομάδα να προσπαθεί να παίξει, να δημιουργεί και να μην μπορεί να σημειώσει γκολ. Μοιραία, όμως, με τα αρνητικά αποτελέσματα μία ομάδα προσπαθεί με την αλλαγή να διαφοροποιήσει το κλίμα. Θέλω να πω ότι οι παίκτες των δύο ομάδων στο τέλος του αγώνα έστειλαν μήνυμα που έφυγαν αγκαλιασμένοι. Αυτό θέλουμε να υπάρχει, υγεία, το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία. Πρέπει η Πολιτεία και η ΠΑΕ να πάρουν μεγάλες αποφάσεις.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.