Γόγολος και Γκιτσιούδης για το πέναλτι του Γκρέι και την απόκρουση Κοτάρσκι

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Για την εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι και την απόκρουση του Κοτάρσκι μίλησαν οι Σπύρος Γόγολος και Γιάννης Γκιτσιούδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο Σπύρος Γόγολος είπε: «Ο Γκρέι έχει βάλει πολλά πέναλτι. Σε κάθε πέναλτι παρότι ήταν εύστοχος, δεν ήταν καλά σε εκτέλεση. Ήταν ένα σουτ χωρίς μεγάλη δυναμη, ένα εύκολο πέναλτι. Έπρεπε να είναι διαφορετική η εκτέλεση. Δεν έχουν τη δύναμη και την ταχύτητα για να δυσκολέψουν τον τερματοφύλακα. Πάντα το κάνει αυτό. Ο Γκρέι έχει μια εμπειρία, εκτελεί πέναλτι. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν του δίνω την μπάλα. Θα πρέπει ο παίκτης, όμως, να το δει διαφορετικά με τις εκτελέσεις».

Για το παιχνίδι: «Δεν ρίσκαραν οι ομάδες. Προσπάθησαν να έχουν ισχυρή μεσαία γραμμή και να πάει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε καλή ευκαιρία στην αρχή αλλά ο Άρης ήταν η ομάδα που θα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι».

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης σχολίασε από την πλευρά του: «Το πέναλτι είναι θέμα τύχης και καλής ψυχολογίας. Πρέπει να είσαι εντάξει ψυχολογικά αλλά αν ο τερματοφύλακας πέσει στη σωστή γωνία μετά είναι 60-40 υπέρ του. Αυτός περίμενε ότι θα έπεφτε από την άλλη γωνία και έκανε λάθος. Έπεσε σωστά ο Κοτάρσκι και το έπιασε. Αν ήταν πιο δυνατό, θα μιλούσαμε για απόκρουση πιο δυνατή. Η εκτέλεση δεν ήταν δυνατή και κόλλησε στην κοιλιά του».

Για το ματς: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει. Αν έμπαινε το γκολ εκείνη τη στιγμή θα κερδίσαμε. Πήγαιναν και οι δυο για το μηδέν. Θυσίασαν το θέαμα για την ουσία. Δεν ήταν καλύτερος ο Άρης, ούτε ο ΠΑΟΚ ήταν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.