Γόγολος: «Η πρόκριση σήμερα θα σηματοδοτήσει μια επανεκκίνηση»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος, μιλώντας για τον Άρη και το σημερινό ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά

Για τη φετινή εικόνα του Άρη:

«Οφείλουν οι ποδοσφαιριστές σήμερα να βγάλουν πάθος και διάθεση και να μην δούμε την εικόνα των τελευταίων αγώνων. Υπάρχει πίεση στην φετινή σεζόν και ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δώσουν αυτά που θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεγάλοι παίκτες όμως φαίνονται στα δύσκολα και περιμένουμε κάποια στιγμή να το δούμε, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Ο Άρης είτε παίξει καλά είτε όχι θα πρέπει να πάρει την πρόκριση».

Για το θέμα του γκολ:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που προσπαθεί με πολλούς τρόπους να σκοράρει, αλλά πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής με την προσωπικότητά του με μια ατομική ενέργεια να κάνει τη διαφορά. Πρέπει πολλοί να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Η απουσία του Καμαρά έπαιξε ρόλο στο ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια. Ο Άρης δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει σωστά τις φάσεις. Μετά τον Παναθηναϊκό, κάποιοι παίκτες δεν δείχνουν διάθεση και φαίνεται ειδικότερα στα τελευταία ματς. Ίσως κάτι που παίζει ρόλο, είναι ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν και δεν φαίνεται καμία ανανέωση. Πολλές φορές αυτά είναι προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην αισθάνονται ασφάλεια. Η πρόκριση σήμερα όμως θα σηματοδοτήσει μια επανεκκίνηση».

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα:

«Θα δούμε τον Άρη που θα θέλει κατοχή μπάλας και η Λαμία θα προσπαθήσει να παίξει με την ίδια τακτική όπως στο Βικελίδης, αλλά είναι μια ομάδα καλή στην επιθετική μετάβαση και θέλει προσοχή. Νομίζω πως ο Άρης θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.