Γόγολος: «Αν ο Άρης είχε φορ υψηλού επιπέδου, θα μιλούσαμε τώρα για μεγαλύτερα πράγματα»

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος και μίλησε για την πορεία των «κιτρίνων» στα πλέι οφ που δεν έχει καμία σχέση με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αν ο Άρης είχε φορ υψηλού επιπέδου, θα μιλούσαμε τώρα για μεγαλύτερα πράγματα»!

«Θεωρώ ότι οι αριθμοί τα λένε όλα και ο Άρης δεν ήταν καλός στα πλέι οφ και δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που έδειξε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στα πλέι οφ δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, όμως στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε τον Άρη που βλέπαμε στο Πρωτάθλημα και το μόνο που του έλειπε χθες ήταν το γκολ. Είδαμε παίκτες που έκαναν τη διαφορά στην κανονική διάρκεια, στα πλέι οφ να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό και μοιραία ο Άρης έχασε βαθμούς. Η αμυντική του λειτουργία που ήταν το μεγάλο του όπλο, στα πλέι οφ έδειξε πολλά κενά και οι αντίπαλοι έκαναν εύκολα γκολ και η ομάδα το πλήρωσε ακριβά. Οι παίκτες όλη τη χρονιά έδωσαν τα πάντα για να βρεθεί ο Άρης δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά στα πλέι οφ βγήκε κόπωση και σωματική και ψυχολογική και ειδικά όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχεις πίεση τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τον κόσμο».

Για τον Μήτρογλου:

«Ο προπονητής και όλο το επιτελείο θα ξέρουν κάτι καλύτερο από εμάς και γι΄ αυτό βλέπουμε αυτά τα λίγα λεπτά συμμετοχής του Μήτρογλου. Ο κάθε προπονητής κοιτάει πάντα το καλό της ομάδας. Ο Μήτρογλου ξέραμε ότι είχε μια απραξία ενός έτους πριν έρθει στην ομάδα. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να επανέλθει τόσο σύντομα. Είναι και θέμα ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στις προπονήσεις ανάμεσα στον Μάντζιο και τον Μήτρογλου. Για να μην αδικήσω τον Κώστα στα λεπτά που έπαιξε έδειξε ότι θέλει δουλειά για να δούμε τον επιθετικό που ξέραμε. Σ΄ αυτή τη θέση ο Άρης πονούσε πραγματικά φέτος. Αν ο Άρης είχε φορ υψηλού επιπέδου, θα μιλούσαμε τώρα για μεγαλύτερα πράγματα. Ο Μάνος είναι μαχητής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.