Γόγολος: «Σημαντική απώλεια του Ροζ, εξαιρετικός ο Σούντγκρεν, προβληματισμός για τον Γκάνεα»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα ατού και τις αδυναμίες του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Ο Ροζ έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι έχει δέσει. Κάνει ένα καλό πρωτάθλημα, τον βλέπουμε φέτος στη φυσική του θέση, του στόπερ και όχι του δεξιού μπακ. Είναι πολύ καλός αμυντικός, με καλή αντίληψη, με δύναμη και με γρήγορη κάλυψη του χώρου. Είναι σημαντική απώλεια. Και ο Μπεναλουάν, όμως, έχει δείξει καλά στοιχεία, στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Μπορεί να κατεβάσει την μπάλα και να δημιουργήσει υπεραριθμία, δεν είναι αργός, μπορεί να δώσει ταχύτητα. Δεν ήταν από την αρχή, αλλά ενσωματώθηκε γρήγορα και έκαναν ένα καλό δίδυμο με τον Ροζ. Βλέπουμε και τον Δεληζήση, ο οποίος όποτε έχει αγωνιστεί έχει δείξει καλά στοιχεία» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπουμε έναν εξαιρετικό Σούντγκρεν, ειδικά με τον Μάντζιο. Ξέραμε από πέρσι ότι έχει καλά στοιχεία, έχει δείξει ότι θα βοηθήσει. Για τον Γκάνεα δεν υπάρχει ικανοποίηση. Τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει τον Α. Ζίβκοβιτς που είναι βαρόμετρο, αυτό με προβληματίζει. Δεν έχει τα πατήματα μέχρι στιγμής που επιθυμούν όλοι στον Άρη. Έχει καλά στοιχεία, δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν παίζει, μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη. Η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Σίγουρα η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση εκεί τον Ιανουάριο». 

Κατέληξε λέγοντας: «Σε αυτό το ματς που θα έχει να αντιμετωπίσει έναν παίκτη μεγάλης αξίας θα δούμε πως θα το χειριστεί ο προπονητής. Ο Άκης Μάντζιος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα και ασχολείται πολύ με τον αντίπαλο. Εγώ έχω προσωπική άποψη, ξέρω πως δουλεύει, με όλο το τιμ που έχει φέρει. Θεωρώ ότι η δουλειά του βγαίνει τον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζει μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Είναι κανονικός προπονητής. Βλέπω τον Άρη να βγάζει μεγάλες εντάσεις με τα τρεξίματα. Ο Άρης έχει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι του, ο ΠΑΟΚ βασίζεται πιο πολύ στο επιθετικό του παιχνίδι, έχοντας κάποια προβλήματα στην άμυνα. Ο Άρης αμύνεται μαζικά και έχει κοντά τις γραμμές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.