Αφιέρωμα του Goal στον Τζόλη!

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί ο Χρήστος Τζόλης λόγω της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποιεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Η πασίγνωστη ιστοσελίδα goal.com έκανε ένα αφιέρωμα στον νεαρό φορ του Δικεφάλου που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το κείμενο ποαρουσιάζει τον 19χρονο επιθετικό ως τον κορυφαίο μεταξύ των νέων ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου που μπορεί να ανεβάσουν ξανά επίπεδο την Εθνική Ελλάδας.

Το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνεται ότι αναφέρεται ο Τζόλης από τους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται στο «μπλοκάκι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ.

Άλλωστε τα 17 γκολ και οι 10 ασίστ που έχει δώσει τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική μιλούν από μόνα τους.

«Είναι τιμή που συνδέονται τόσο μεγάλες ομάδες μαζί μου. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Θέλω να βελτιωθώ και θέλω να τελειώσω τη χρονιά όσο καλύτερα μπορώ», δήλωσε ο Τζόλης σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο PAOK TV.

Στο αφιέρωμα, καταγράφεται η πορεία του από τις ακαδημίες της Δόξας Πενταλόφου, την εμφάνισή του με την Κ12 του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στη La Masia, την προσέγγιση των «μπλαουγκράνα» μετά τα 11 γκολ που σημείωσε σε ηλικία 13 ετών σε πέντε παιχνίδια στο περίφημο τουρνουά Lennart Johansson Trophy Academy και την περιπέτεια στη Γερμανία πριν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Επίσης φιλοξενούνται δηλώσεις προπονητών του όπως του Χριστόδουλου Αλεξάνδρου στο Metropolis 95.5 και του Αλέξανδρου Ζαζόπουλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.