GNTM 2: Έγκυος πρώην παίκτρια - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων "GNTM", εντυπωσιάζοντας κριτές και τηλεθεατές με την ομορφιά της.

Η 26χρονη πρώην παίκτρια, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Κελίδη. Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της.

"A belly full of love. Ανυπομονώ να σε αγκαλιάσω πλασματάκι μου", έγραψε στη δημοσίευσή της, ενώ τα σχόλια από τους ακόλουθούς της, αλλά και από τις πρώην συμπαίκτριές της στο "GNTM" έπεσαν βροχή.

Η Μαρίνα Γρηγορίου σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και το μακιγιάζ, ενώ έχει δικό της κανάλι στο YouTube. Έχει στεφθεί στα εθνικά καλλιστεία του 2018 Αναπληρωματική Μις Ελλάς και έχει κάνει σπουδές στην δημοσιογραφία και το make - up.

Πηγή: news247

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.