Γλυνιαδάκης: «Υπάρχουν αθλητές στα όρια της επιβίωσης»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις προσπάθειες να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών. «Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα αρχής γενομένης από την Α2. Προσπαθούμε να καλύψουμε τα τεστ, το έχουμε πει και στις ομάδες όμως χρειάζεται και η βοήθεια της Ομοσπονδίας γιατί εμείς εκπροσωπούμε τους παίκτες δεν διοργανώνουμε πρωταθλήματα. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς έχουμε κάνει τις κινήσεις μας. Η επιτροπή λοιμωξιολόγων επέτρεψε να γίνονται προπονήσεις, αυτό παρακάμπτει τις ομοσπονδίες και κάθε ομάδα που θέλει να κάνει προπόνηση πρέπει να καλύψει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όταν μιλάμε, όμως, για τρεις κατηγορίες δεν μπορεί να μένει από έξω η Ομοσπονδία. Εδώ και 1,5 μήνα έχουμε ζητήσει να ανοίξουν τα γήπεδα. Εμείς θέλουμε να φέρουμε όσους περισσότερους αθλητές μπορούμε στον σύνδεσμο. Η πλευρά της Ομοσπονδίας και κάποιες ομάδες δεν θέλουνε να μπουν κανόνες. Υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν και Ομοσπονδία που δεν έχει ασφάλεια. Αυτό απωθεί και κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον σύνδεσμο».

Κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζουμε να το δει με θετική πρόθεση η ΓΓΑ και να επιτρέψει όσες ομάδες θέλουν να αρχίσουν προπονήσεις στην Α2. Να κάνουν προπόνηση και όταν τα πράγματα είναι καλύτερα να συζητάμε με ποιον τρόπο θα παιχτούν οι αγώνες μπάσκετ. Υπάρχουν αθλητές στα όρια της επιβίωσης. Γι' αυτό προσπαθούμε αυτά τα παιδιά να πάρουν τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.