Γλυνιαδάκης: «Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλκη»

Metrosport Team06 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, και μίλησε για το τουρνουά 3x3 μπάσκετ που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Το τουρνουά είναι για την ανάπτυξη του αθλήματος, θέλουμε τα παιδιά να έρθουν κοντά στο μπάσκετ, να χαρούν και να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Τέτοια τουρνουά είναι αφιερωμένα κατά της βίας, φέτος είναι αφιερωμένα στον Αλκη. Υπάρχουν ομάδες που θα παίζουν στα πλέι οφ, αλλά μέχρι τότε θα δούμε ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο τουρνουά. Πάντα οι παίκτες των ομάδων της Θεσσαλονίκης είναι κοντά μας και πάντα στη Θεσσαλονίκη έχει κόσμο και αγαπάει το μπάσκετ. Η πόλη έχει βγάλει πολλούς παίκτες, θα συνεχίσει να βγάζει και έχει ποτίσει την αγάπη για το άθλημα από γενιά σε γενιά.

Εμείς λέμε πως οι ξένοι θα πρέπει να μειωθούν στους 4 για να αποδείξει ο Ελληνας τι μπορεί να κάνει και να παίξει, με τον κόσμο να ταυτίζεται περισσότερο με τους Ελληνες παίκτες. Οι ομάδες δεν το θέλουν και δεν μας ακούνε, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Οι έξι Αμερικάνοι δεν γεμίζουν ένα γήπεδο, αυτό είναι το σίγουρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.