Γλυνιαδάκης: «Η επανέναρξη θα δώσει την ευκαιρία σε αθλητές να ζήσουν»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Σημαντικές επιπτώσεις έχει για τον αθλητισμό η πανδημία του κορωνοϊού σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ένας μεγάλος αριθμός αθλητών δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους από όλα τα αθλήματα. Εκφράσαμε τα ερωτήματα μας και καταθέσαμε τις επιπτώσεις που υπάρχουν. Όλοι αθλητές βιώνουν τα ίδια προβλήματα και δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν ξανά αλλά σκεφτείτε και το πόσο κοστίζει και ψυχολογικά όλο αυτό. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι για να μπει μια ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες χρειάζεται ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο, το οποίο θα το καταθέσει και θα το επιβλέψει η εκάστοτε ομοσπονδία. Ζητήσαμε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ είναι εξαιρετικό και για αυτό ξεκίνησαν οι αγώνες. Επίσης, οι ομάδες καλύπτουν το κόστος των τεστ.

 Εμείς σαν ΠΣΑΚ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης ώστε να καλυφθεί ένα μέρος των τεστ για να να ξεκινήσει η Α2 τουλάχιστον. Υπάρχουν αθλητές που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Η επανέναρξη θα δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους να ζήσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.